Η Καλομοίρα και η Stefania συναντήθηκαν διαδικτυακά για μια μοναδική live διασκευή της Eurovision
Eurovision

Η Καλομοίρα και η Stefania συναντήθηκαν διαδικτυακά για μια μοναδική live διασκευή της Eurovision

Η Καλομοίρα μαζί με την 17χρονη Stefania, την οποία η ΕΡΤ επέλεξε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision το 2021, μένουν στο σπίτι και παρουσιάζουν στο 12ο #Qsessions του Δημήτρη Κοντόπουλου μια ακουστική εκδοχή του «Shady Lady».

Στο δεύτερο για την Stefania #Qsessions, η νεαρή τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με την αγαπημένη στο ελληνικό κοινό Καλομοίρα και ερμηνεύουν το θρυλικό «Shady Lady». Το «Shady Lady» διαγωνίστηκε το 2008 στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Eurovision, εκπροσώπησε την Ουκρανία και κατέκτησε την 2η θέση στην τελική κατάταξη του διαγωνισμού. Η σύνθεση του τραγουδιού ανήκει στον Δημήτρη Κοντόπουλο, εμπνευστή των #Qsessions, ο οποίος συνοδεύει τις δύο τραγουδίστριες με το πιάνο.

Η Καλομοίρα και η Stefania, στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε όλους τους Έλληνες για την περίοδο που διανύουμε.

Η Stefania στον λογαριασμό της στα social media δήλωσε: «Τα Q sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου είναι η αιτία που γνώρισα “από κοντά” την Καλομοίρα και τραγουδήσαμε μαζί το υπέροχο τραγούδι από την Eurovision το “Shady Lady”. Μένουμε όλοι σπίτι, η Καλομοίρα στην Whashington, ο Δημήτρης στην Αθήνα και εγώ στην Ουτρέχτη αλλά η μουσική μας ενώνει. Σας αγαπώ όλους».

Κατά την διάρκεια του βίντεο η Καλομοίρα δήλωσε: «Γεια σε όλους! Ξέρω πως τα πράγματα είναι λίγο περίεργα αλλά είμαστε σπίτι, παραμένουμε θετικοί και από εδώ σας στέλνω όλη μου την αγάπη. Όλα θα πάνε καλά! Χαίρομαι που θα σας τραγουδήσουμε γιατί πιστεύω ότι με την μουσική θεραπεύονται όλα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved