Eurovision: Όλα όσα θα δούμε στο «Europe Shine a Light» που θα μεταδοθεί διαδικτυακά! (photos)
Eurovision

Eurovision: Όλα όσα θα δούμε στο «Europe Shine a Light» που θα μεταδοθεί διαδικτυακά! (photos)

Μετά και την επίσημη ακύρωση του φετινού διαγωνισμού, η EBU, ανακοίνωσε πως πρόκειται να παράγει ένα νέο σόου με τίτλο: Eurovision: Europe Shine a Light, τη μέρα και την ώρα που θα προβαλλόταν κανονικά ο μεγάλος τελικός, δηλαδή το Σάββατο 16/5, στις 22,00 ώρα Ελλάδας. 

Σκοπός του συγκεκριμένου σόου είναι να τιμήσει τα 41 τραγούδια τα οποία επρόκειτο να συμμετάσχουν, με ένα μη διαγωνιστικό τρόπο, και με αρκετές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Οικοδεσπότες του σόου θα είναι οι Ολλανδοί παρουσιαστές Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit και οι καλλιτέχνες της φετινής διοργάνωσης θα συμμετέχουν από την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται στην Ευρώπη, ερμηνεύοντας μια παλαιότερη επιτυχία της Eurovision.

Επιπλέον, πρόταση να ερμηνεύσουν τραγούδια έχει γίνει και σε καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό στο παρελθόν. Το live show αναμένεται να έχει διάρκεια περίπου δύο ώρες, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη λίστα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών αλλά και των ανά χώρα παρουσιαστών αναμένεται να υπάρξει προσεχώς.

Το σόου εκτός από τις τηλεοπτικές συχνότητες θα μεταδοθεί και από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube. Ο Jon Ola Sand, Executive Supervisor του Διαγωνισμού, σε δήλωσή του κάλεσε όλους τους παρουσιαστές που επρόκειτο να παρουσιάσουν το διαγωνισμό για τη χώρα τους να συμμετέχουν και στο συγκεκριμένο ευρωπαϊκό τηλεοπτικό σόου, «στο πνεύμα της ενότητας».

Επιπλέον, η EBU έχει χαρακτηρίσει την εβδομάδα 10-16 Μαΐου εβδομάδα Eurovision, ενθαρρύνοντας τους τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι συμμετέχουν στην αναμετάδοση του διαγωνισμού ανά την Ευρώπη να εντάξουν στο πρόγραμμά τους εκπομπές οι οποίες θα προβάλουν τους φετινούς διαγωνιζόμενους αλλά και ιστορικές αναδρομές στο παρελθόν της διοργάνωσης.

Οι καλλιτέχνες που θα επιστρέψουν το 2021

Αρκετές από τις χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι στην επόμενη διοργάνωση την εκπροσώπησή τους θα αναλάβει ο καλλιτέχνης που είχαν επιλέξει φέτος. Για την ώρα αυτές οι χώρες είναι:

Αυστρία: Vincent Bueno

Αυστραλία: Montagne

Αζερμπαϊτζάν: Efendi

Βέλγιο: Hooverphonic

Βουλγαρία: Victoria

Γεωργία: Tornike Kipiani

Ελβετία: Gion’s Tears

Ελλάδα: Stefania

Ισπανία: Blas Canto

Ισραήλ: Eden Alene

Ολλανδία: Jeangu Macrooy

Ουκρανία: Go A

Ρουμανία: Ρόξεν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved