Eurovision 2020: Με απουσία Παπαρίζου το Europe Shine a Light
Eurovision

Eurovision 2020: Με απουσία Παπαρίζου το Europe Shine a Light

Eurovision 2020: Μια ηχηρή απουσία θα υπάρξει -όπως φαίνεται από τις τελευταίες πληροφορίες που οι Eurovisionistas του mikrofwno διαθέτουν -στο Europe Shine a Light του Σαββάτου.

Το ερχόμενο Σάββατο, οι Ελληνες θα παρακολουθήσουν ζωντανά από την ΕΡΤ1 αλλά και το web tv της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας μας το διαδικτυακό event.

Το "χρυσό" κορίτσι της Ελλάδας η Έλενα Παπαρίζου που κατέκτησε τη μια και μοναδική νίκη έως τώρα για την Ελλάδα το 2005 αρνήθηκε την πρόσκληση που έλαβε από τους διοργανωτές της "ειδικής βραδιάς" που η EBU σε συνεργασία με τις 41 τηλεοράσεις της Ευρώπης ετοίμασαν.

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την παρουσία και της Ελληνίδας εκπροσώπου της Eurovision, Στεφανίας Λυμπερακάκη, του συνθέτη κου Δημήτρη Κοντόπουλου αλλά και σύσσωμης της ομάδας που θα συμπλήρωνε την ελληνική αποστολή της ΕΡΤ στην Ολλανδία ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το 126 λεπτών πρόγραμμα που θα απολαύσουν οι fans.

Η Ακρόπολη το δικό μας μεγαλειώδες μνημείο θα είναι αυτό που η χώρα μας -όπως σας έχουμε ενημερώσει -θα παρουσιάσει φωτισμένο στα πλαίσια αυτής της Ευρωπαικής γιορτής,με ένα οπτικοποιημένο βίντεο -που αποστείλαμε και που όπως μας ανακοινώθηκε δεχθήκαμε και τα ανάλογα συγχαρητήρια.

Το τεχνικό προσωπικό δηλώνει έτοιμο να ανταποκριθεί στο εγχείρημα του Σαββάτου καθώς η ΕΡΤ έχει την πολύτιμη πείρα ανάλογων μεταδόσεων που θα περιλαμβάνει ζωντανό αλλά και μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα.
ενώ επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της δημόσια τηλεόρασης να υπάρξει η ίδια ομάδα που θα τρέξει το project Eurovision 2021 Ελλάδα και την επόμενη χρονιά.

Τον σχολιασμό της βραδιάς όπως ανακοινώθηκε θα κάνει η Μαρία Κοζάκου από το Ταλίν της Εσθονίας που βρίσκεται "αποκλεισμένη" λόγω της απαγόρευσης των πτήσεων ενώ δυστυχώς δεν υπήρξε κάποια άλλη πρόβλεψη για κάποια "ειδική" Ελληνική παραγωγή από τη μεριά της χώρας μας για να τιμήσει το θεσμό.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τηλεοπτικών σταθμών,ιστότοπων αλλά και των οργανωμένων fans

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved