Eurovision 2020: Απόψε ο Β' ημιτελικός του Europe Shine a light! Όσα θα δούμε και οι εκπλήξεις!
Eurovision

Eurovision 2020: Απόψε ο Β' ημιτελικός του Europe Shine a light! Όσα θα δούμε και οι εκπλήξεις!

Eurovision 2020: Μπορεί ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού να ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού, όμως οι eurofans απόψε θα πάρουν μία μικρή γεύση από τον θεσμό που λατρεύουν, έστω και μέσω διαδικτύου με το Europe Shine A Light.

Τη περασμένη Τρίτη παρακολουθήσαμε τα 20 τραγούδια του Α' Ημιτελικού όπως είχαν κληρωθεί για να παρουσιαστούν, αν διεξαγόταν κανονικά η Eurovision και σήμερα θα παρακολουθήσουμε τα τραγούδια που επρόκειτο να παρουσιαστούν στον Β' Ημιτελικό του διαγωνισμού.

Από τις Big 5 η Γαλλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους ενώ θα παρακολουθήσουμε και τα τραγούδια των εξής χωρών:

Αυστρία

Τσεχία

Εσθονία

ΕΛΛΑΔΑ

Ισλανδία

Μολδαβία

Πολωνία

Σαν Μαρίνο

Σερβία

Αλβανία

Αρμενία

Βουλγαρία

Δανία

Φινλανδία

Γεωργία

Λετονία

Πορτογαλία

Ελβετία

Φυσικά και θα υπάρξουν και απόψε εκπλήξεις όπως στον Α' Ημιτελικό μιας και σ' αυτόν παρακολουθήσαμε eurofans να τραγουδούν κομμάτια που συμμετέχουν στον φετινό θεσμό από το σπίτι τους. Ίσως λοιπόν σήμερα δούμε ξανά τις ερμηνείες eurofans από τα σπίτια τους και ίσως ζήσουμε μία ή δύο ξεχωριστές εμπειρίες που θα περιλαμβάνουν και... μαγειρική!

Και φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ αφού οι διοργανωτές υπόσχονται πολλές παραπάνω, όχι μόνο απόψε αλλά και τη βραδιά του μεγάλου τελικού το ερχόμενο Σάββατο.

Δείτε παρακάτω τους εκπροσώπους των χωρών και τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved