Eurovision 2020: Τι συνέβη και η Ελένη Φουρέιρα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Europe Shine a Light;
Eurovision

Eurovision 2020: Τι συνέβη και η Ελένη Φουρέιρα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Europe Shine a Light;

Eurovision 2020: Για ακόμα μια χρονιά και, μάλιστα τρίτη διαδοχική, η Ελένη Φουρέιρα ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην Eurovision και στο διαδικτυακό event Europe Shine a Light.

Η «εκρηκτική» performer όμως δεν συμμετείχε στον τελικό του online μουσικού event «Europe Shine A Light», που μεταδόθηκε το περασμένο Σάββατο 16 Μαΐου στη θέση της φετινής διοργάνωσης που ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ίδια μας προετοίμαζε με αναρτήσεις στο Instagram και μάλιστα οι πληροφορίες την ήθελαν να εμφανίζεται στην ενότητα «Eurovision Heroes», όπου εμφανίστηκαν καλλιτέχνες που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό, αφήνοντας το «αποτύπωμά» τους στην Eurovision.

Αυτό απογοήτευσε και τους χρήστες του Twitter που Φουρέιρα περίμεναν και Φουρέιρα δεν είδαν!

Ηχηρή η απουσία της!

Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν την Έλενα Παπαρίζου να μην εμφανίζεται και την Ελένη Φουρέιρα να εμφανίζεται κανονικά.


Τελικά έγινε το ακριβώς αντίθετο, αφού στο διαδικτυακό event είδαμε την Έλενα Παπαρίζου να μας τραγουδάει το «My number one» που μας είχε φέρει την πρώτη θέση.


Να θυμίσουμε πως αν και το «Fuego» τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Eurovision του 2018, πολλοί τη χαρακτήρισαν ως ουσιαστική νικήτρια της διοργάνωσης, με το τραγούδι να «σαρώνει» ανά την Ευρώπη και την ίδια να κάνει μια πολύμηνη sold out περιοδεία σε πολλές χώρες.
Το 2019 η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε ξανά στη διοργάνωση, με μια σούπερ εμφάνιση στον τελικό του Ισραήλ μαζί με θρύλους του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlow και Verka Serduchka και έκανε την Ευρώπη να υποκλιθεί ξανά μπροστά της, με μια εντυπωσιακή performance στο τραγούδι «Dancing Lasha Tubai».

Δείτε τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter στη gallery που ακολουθεί:

Τι πραγματικά συνέβη όμως και η Ελένη Φουρέιρα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Europe Shine a light; Γιατί στο τρέιλερ είδαμε πλάνο της Ελένης Φουρέιρα η οποία μάλιστα "διαφήμιζε" την "εμφάνισή" της στην ειδική φετινή έκδοση της Eurovision. Δείτε στο βίντεο παρακάτω τι ακριβώς ειπώθηκε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved