Eurovision 2020: Η πιο συγκινητική στιγμή στο Europe Shine a light με τον Björn Ulvaeus των Abba!
Eurovision

Eurovision 2020: Η πιο συγκινητική στιγμή στο Europe Shine a light με τον Björn Ulvaeus των Abba!

Eurovision 2020: Χθες το βράδυ, η Ευρώπη γιόρτασε για ακόμα μία φορά τη μουσική που ενώνει, παρά το γεγονός ότι ο κορονοϊός κατάφερε να ακυρώσει τον διαγωνισμό. 

Και η αλήθεια είναι ότι οι διοργανωτές της διαδικτυακής version της φετινής Eurovision, έβαλαν τα δυνατά τους για να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, επιστρέφοντας συχνά στο παρελθόν για να μας θυμίσουν μεγάλες δόξες του θεσμού.
Αναμφισβήτητα, μία από αυτές ήταν και το συγκρότημα Abba που το 1974 είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό με το τραγούδι Waterllo και από τότε αποτελεί το σήμα κατατεθέν του θεσμού.
Ήταν αδύνατον λοιπόν, το συγκρότημα αυτό που λατρεύτηκε όσο κανένα στο πλαίσιο του διαγωνισμού να μη δώσει, με το δικό του τρόπο, το παρών στη μεγάλη γιορτή που οργανώθηκε χθες για τη Eurovision, παρ' όλο που φέτος δεν υπήρξε διαγωνιστικό κομμάτι.
Για λογαριασμό του θρυλικού συγκροτήματος που γνώρισε τεράστια επιτυχία στο παρελθόν μίλησε ο Björn Ulvaeus ο οποίος είπε μία συγκινητική ιστορία του.
"Ο εγγονός μου ήταν περίπου επτά ετών όταν μία μέρα ήρθε από το σχολείο και μου είπε "Οι φίλοι μου μου λένε ότι είσαι ποπ σταρ παππού. Είναι αλήθεια αυτό;" Και του είπα: "Θυμάσαι που με είδες στην τηλεόραση; Σου είχα πει ότι ο τύπος με την κιθάρα σε σχήμα αστεριού ήμουν εγώ". Έμεινε εμβρόντητος. Τού ήταν πολύ δύσκολο να το πιστέψει. Και για να σας πω την αλήθεια, όταν είδα και εγώ το βίντεο κλιπ από την εμφάνισή μας στο Μπράϊτον το 1974, δυσκολεύτηκα και εγώ να με αναγνωρίσω. Έχουν περάσει πολλά χρόνια όμως παραμένει η Eurovision μία από τις πιο διασκεδαστικές και όμορφες στιγμές του χρόνου.
Σου επιτρέπει να ξεφύγεις και να είσαι χαρούμενος... Ακόμα και να ξεχάσεις τον κορονοϊό για λίγο. Όλοι γνωρίζουμε γιατί δεν έγινε φέτος η Eurovision όμως ελπίζουμε όλοι ότι το Europe Shine a Light θα σας κρατήσει συντροφιά έστω και για λίγο. Ωραίος τίτλος παρεμπιπτόντως: Europe Shine a Light. Ευτυχώς που δεν πήρε τον τίτλο... Waterloo! Ζήτω η Eurovision".
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής των Abba με συγκίνηση...
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved