Eurovision: Η Φουρέιρα πήρε την εκδίκησή της από τη Netta
Eurovision

Eurovision: Η Φουρέιρα πήρε την εκδίκησή της από τη Netta

Eurovision: Η Ελένη Φουρέιρα και το Fuego δικαιώθηκαν δύο χρόνια μετά

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» λέει ένα γνωμικό που ταιριάζει στην Ελένη Φουρέιρα η οποία πήρε τη ρεβάνς από τη Netta δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση για την Κύπρο.

Tουλάχιστον 50.000 eurofans την ανακήρυξαν νικήτρια στη ζωντανή αναμετάδοση του τελικού της Eurovision 2018 στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube δικαιώνοντας όσους υποστήριζαν τότε ότι άξιζε την πρώτη θέση.

Tο κανάλι εδώ και μερικές εβδομάδες προβάλλει κάθε Σάββατο το #Eurovisionagain με τους τελικούς παλαιότερων διαγωνισμών έχει ήδη αναμεταδώσει τη Eurovision 2009 αλλά και άλλων χρόνων παλαιών και πρόσφατων όπως το 1974 1991 1997-1998 2003-2007 2015 και 2016.

Έτσι αναμεταδόθηκε ο διαγωνισμός τραγουδιού του 2018 όπου νικήτρια είχε στεφθεί η Netta από το Ισραήλ με το «Toy» ενώ η Ελένη Φουρέιρα που εκπροσωπούσε την Κύπρο με το Fuego είχε έρθει δεύτερη.

Στην αναβίωση ωστόσο της διοργάνωσης η Ελένη πήρε την πρωτιά με διαφορά και σάρωσε σε ψήφους σπάζοντας μάλιστα ρεκόρ.

Όσο για τη Netta έμεινε στη δεύτερη θέση. Τα αποτελέσματα βασίστηκαν στις ψήφους του κόσμου μέσα από το λογαριασμό στο Twitter του #Eurovisionagain.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved