Eurovision: Πρόταση «βόμβα» στην Ελένη Φουρέιρα! Όλο το παρασκήνιο
Eurovision

Eurovision: Πρόταση «βόμβα» στην Ελένη Φουρέιρα! Όλο το παρασκήνιο

Eurovision 2020: Μπορεί ο φετινός διαγωνισμός να διεξήχθη πολύ διαφορετικά λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο όλοι ελπίζουν το 2012 τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Και ήδη οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει!

Μία πρόταση «βόμβα» έκανε σύμφωνα με πληροφορίες το ΡΙΚ στην Ελένη Φουρέιρα για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2021.

Σύμφωνα με το showtime cy το κρατικό κανάλι της Κύπρου ήδη έκανε ανοιχτή - επίσημη πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα για το 2012 να εκπροσωπήσει ξανά την Κύπρο και να καταφέρει αυτό που σχεδόν έκανε πριν από δυο χρόνια.

Να αγγίξει την κορυφή και να φέρει την νίκη στην Κύπρο.


Η ποπ σταρ σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy που δεν πρόκειται αυτό το διάστημα το κρατικό κανάλι να τις επιβεβαιώσει γιατί θέλει 1000% την απάντηση της Ελένης Φουρέιρα, άκουσε με μεγάλη προσοχή και επαγγελματισμό την πρόταση όμως παρόλο που το σκέφτεται είναι πολύ νωρίς ακόμη να πει το «ναι».

Αν φυσικά αποδεχθεί την πρόκληση αυτή τότε η Κύπρος σίγουρα το 2021 θα καταφέρει να δώσει για ακόμα μία φορά το 100% του επαγγελματισμού της στον διαγωνισμό τραγουδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved