Μεταξά - Ξιαρχό: Όλη η αλήθεια για την «εμπλοκή» τους στη Eurovision
Eurovision

Μεταξά - Ξιαρχό: Όλη η αλήθεια για την «εμπλοκή» τους στη Eurovision

Μεταξά - Ξιαρχό: «Τσακωνόμαστε όλη την ώρα, αλλά για μικροπράγματα. Δεν έχει υπάρξει ποτέ σοβαρή αντιπαράθεση. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ για το τι θα παρουσιάσουμε on stage»

Η Κόνυ Μεταξά που μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό κέρδισαν το «Just The Two Of Us», μιλάει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την εμπειρία της από το παιχνίδι αλλά και για την «εμπλοκή» τους στη Eurovision

Περίμενες τη νίκη σου με τον Τάσο στο J2US;
Αν σου πω ότι δεν το περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή, θα το πιστέψεις; Είδες την αντίδραση μου. Θα σου πω γιατί δεν το πίστευα: Πέραν του τι έκανε ο καθένας στο σόου, υπήρχε η επιτροπή και φυσικά υπήρχε και η ψήφος των τηλεθεατών.
Ναι, έχουμε κοινό με τον Τάσο, αλλά είχε και ο Τρύφωνας από την αρχή πολύ μεγάλο κοινό. Είπα λοιπόν πως αφού έφτασε στον τελικό, αυτός θα το πάρει. Ούρλιαξα, λοιπόν, την ώρα που ανακοινώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Και μετά με έπιασαν τα γέλια. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Ολη η προσπάθεια μας επιβραβεύθηκε.

Φάνηκε από τα πρώτα σόου πως δέσατε αμέσως με τον Τάσο Ξιαρχό. Πώς έγινε αυτό;
Γνωριζόμαστε χρόνια. Δεν κάναμε κολλητή παρέα, αλλά είχαμε χημεία. Εχουμε την ίδια αισθητική στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Επειτα από κάποια στιγμή δεν χρειαζόταν καν να μιλάμε. Επικοινωνούσαμε με τα μάτια.

Η σχέση σας τώρα πώς είναι;
Πάντα ήταν φίλος μου, τώρα τον θεωρώ αδελφό μου.

Υπήρξαν στιγμές που είχατε και καλλιτεχνικές διαφωνίες; Να μη θέλει ο Τάσος, για παράδειγμα, να πείτε κάποιο τραγούδι;
Τσακωνόμαστε όλη την ώρα, αλλά για μικροπράγματα. Δεν έχει υπάρξει ποτέ σοβαρή αντιπαράθεση. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ για το τι θα παρουσιάσουμε on stage.


Από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ποιους ξεχώρισες;
Μου άρεσαν πολύ η Ερρικα και ο Αρης, πολύ ταλαντούχοι και με χημεία μεταξύ τους. Μου άρεσε και ο Τρύφωνας με τη Χαρά. Εδωσαν στο σόου κάτι τελείως διαφορετικό, το οποίο είχε ανάγκη ο κόσμος να δει μετά την καραντίνα. Και η Βίκυ με τον Κώστα ήταν από τα αγαπημένα μου ζευγάρια. Μου αρέσουν πολύ ως άνθρωποι, και αυτοί ταίριαξαν μεταξύ τους.

Θα κρατήσεις επαφή με κάποιους από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στο τάλεντ σόου του Open;
Τους ίδιους θα σου πω. Περάσαμε περισσότερο χρόνο μαζί σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά.

Ισχύει ότι συζητάτε με τον Τάσο για την επόμενη Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου;

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Έζησες πολλά χρόνια στην Αμερική, θα επέστρεφες για να κυνηγήσεις το όνειρο μιας διεθνούς καριέρας;
Εχω προσπαθήσει αρκετές φορές να το κάνω. Είναι πολύ δύσκολο να αντέξεις οικονομικά να είσαι σε αυτήν τη χώρα χωρίς δουλειά και να περιμένεις τις προτάσεις. Όταν ήμουν πιο μικρή το κυνήγησα. Τώρα πια νομίζω πως δεν χρειάζεται να ζεις έξω για να κάνεις πράγματα έξω. Υπάρχουν το Youtube και το Spotify που βλέπουν τη δουλειά σου. Και με βάση την Ελλάδα, την οποία θα διαφημίσεις κιόλας, μπορείς να κάνεις πράγματα έξω.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved