Eurovision 2021: Γνωρίστε τη χορευτική ομάδα της Stefania!
Eurovision

Eurovision 2021: Γνωρίστε τη χορευτική ομάδα της Stefania!

Eurovision 2021: Μετά την αποκλειστική πρεμιέρα στο ERTFLIX του «Last Dance», με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη φετινή Eurovision, σειρά για την «επίσημη πρώτη» της είχε η ομάδα των χορευτών που θα συνοδεύσει τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) στη σκηνή της Ahoy Arena στο Ρότερνταμ.

Οι τέσσερις χορευτές, σε ένα διάλειμμα από τις εντατικές πρόβες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού, έκαναν την έκπληξη κι εμφανίστηκαν μαζί με τη 18χρονη Stefania, στην εκπομπή «φλΕΡΤ».



Ο Νίκος Κουκάκης, ο Κώστας Παυλόπουλος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μάρκος Γιακουμόγλου μίλησαν με τα πιο θερμά λόγια για τη Stefania. Χαρακτηριστικά, ο Νίκος Κουκάκης είπε για εκείνη ότι είναι ένα «εργατικό κορίτσι, που δουλεύει σκληρά».

Στην ερώτηση αν η ομάδα μπορεί να δώσει ένα πρώτο στοιχείο για το τι να περιμένουμε στο Ρότερνταμ, ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε ότι «θα είναι σίγουρα κάτι πολύ δυναμικό, ελπίζουμε ξεσηκωτικό, θα είναι μια πολύ ωραία έκπληξη».

O Μάρκος Γιακουμόγλου υποσχέθηκε ότι όλοι «θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα είμαστε οι καλύτεροι!». «Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε τίποτα, θα τα δείτε όλα εκεί!» πρόσθεσε ο Κώστας Παυλόπουλος, δημιουργώντας προσδοκίες για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στο Ρότερνταμ.

H Stefania από την πλευρά της δήλωσε ενθουσιασμένη από την υποδοχή του «Last Dance», κλείνοντας με το μήνυμα που περνάει το τραγούδι: «Όταν κάτι τελειώνει, κάτι καινούριο ξεκινά… Ποτέ δεν είναι ο “Tελευταίος χορός”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved