Eurovision 2021: Κι όμως! Η Στεφανία είναι διάσημη στην Ολλανδία, πολύ πριν τη γνωρίσουμε εμείς!
Eurovision

Eurovision 2021: Κι όμως! Η Στεφανία είναι διάσημη στην Ολλανδία, πολύ πριν τη γνωρίσουμε εμείς!

Eurovision 2021: Από ποιον διαγωνισμό είχε γίνει γνωστή η φετινή εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής, Stefania Liberakakis;

H Στεφάνια έγινε εξαιρετικά δημοφιλής στο νεανικό κοινό όταν διαγωνίστηκε στη Eurovision Junior εκπροσωπώντας την Ολλανδία. Πλέον, λαμβάνει μέρος σε συναυλίες, τα τραγούδια της γίνονται hits και καλείται συχνά σε τηλεοπτικά προγράμματα ενθουσιάζοντας τους θεατές.

Στις live εμφανίσεις της έχει πάντα δίπλα της έναν σεκιούριτι, τον μάνατζερ αλλά και την οικογένεια της.

Ενώ από την εποχή που η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς σάρωσαν με τις εμφανίσεις τους στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η συμμετοχή στη Eurovision έγινε το μεγάλο όνειρο της Στεφανίας.

«Το “Last Dance”, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα φέτος, μόλις κυκλοφόρησε και έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές. Χαίρομαι που ο κόσμος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, το αγκάλιασε με το πρώτο άκουσμα. Είναι ένα up tempo κομμάτι, έχει εξαιρετική μελωδία, ενώ με τους στίχους και το βιντεοκλίπ περάσαμε ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή», περιγράφει η νεαρή τραγουδίστρια στo περιοδικό GALA.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved