Eurovision 2021: Η μυστική έκπληξη της Παπαρίζου! Δεν φαντάζεστε πού θα τη δούμε να τραγουδά!
Eurovision

Eurovision 2021: Η μυστική έκπληξη της Παπαρίζου! Δεν φαντάζεστε πού θα τη δούμε να τραγουδά!

Eurovision 2021: Και ενώ οι Ολλανδοί διοργανωτές για τη διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τις τρεις μεγάλες βραδιές, μόλις αποκαλύφθηκε ο ρόλος και το φαντασμαγορικό σόου που ετοιμάζει η δική μας Έλενα Παπαρίζου

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Ελληνίδα σταρ η οποία είχε κερδίσει τη μία και μοναδική νίκη της χώρας μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, είναι επίτιμη προσκεκλημένη στη μεγάλη βραδιά του τελικού για να βάλει το δικό της λιθαράκι στο φαντασμαγορικό σόου που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Μόνο που δεν θα είναι ακόμη μία εμφάνιση καλλιτέχνη που έχει φέρε νίκη στον θεσμό της Eurovision και απλά θα τραγουδήσει στη σκηνή που θα στηθεί για τη μεγάλη βραδιά.

Και αυτό γιατί η Έλενα, μαζί με τους διοργανωτές και ακόμα πέντε νικητές καλλιτέχνες από άλλες χώρες θα κάνουν φέτος τη διαφορά, ετοιμάζοντας μία μεγάλη έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα του διαγωνισμού, η Έλενα Παπαρίζου και οι Lenny Kuhr (τραγούδι De Troubadour, 1969), Teach-In με Getty Kaspers (τραγούδι Ding-a-dong, 1975), Sandra Kim (τραγούδι J'aime La Vie, 1986), Lordi (τραγούδι Hard Rock Hallelujah, 2006) and Måns Zelmerlöw (τραγούδι Heroes, 2015) θα εμφανιστούν ζωντανά από τρία διαφορετικά σημεία του Ρότερνταμ και συγκεκριμένα από τις ταράτσες των πιο εμβληματικών κτιρίων της πόλης.

Οι έξι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια που τους οδήγησαν στη νίκη της Eurovision τα προηγούμενα χρόνια μέσα από τρεις ξεχωριστές σκηνές. Η μία θα στηθεί σε ένα σημείο συνάντησης των κατοίκων του Ρότερνταμ, το Maassilo, μία δεύτερη στο εντυπωσιακό Hotel New York και η τρίτη στην ταράτσα του εμβληματικού μουσείου Boijmans Van Beuningen Depot τα οποία και θα μετατραπούν κατάλληλα ώστε να υποδεχτούν τους καλλιτέχνες και τα φαντασμαγορικά σκηνικά.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έξι καλλιτέχνες είπαν αμέσως "ναι" στη σκέψη αυτή των διοργανωτών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved