Eurovision 2021: Η Στεφανία μιλά για τη συνάντησή της με την Παπαρίζου - Τι λένε τα προγνωστικά;
Eurovision

Eurovision 2021: Η Στεφανία μιλά για τη συνάντησή της με την Παπαρίζου - Τι λένε τα προγνωστικά;

Eurovision 2021:  Η Στεφανία Λυμπερακάκη ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού και αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τη συνάντησή της με την Έλενα Παπαρίζου

Μπορεί ο περσινός διαγωνισμός της Eurovision να "πάγωσε" λόγω covid, φέτος τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα με την Στεφανία Λυμπερακάκη να εκπροσωπεί τη χώρα μας με το τραγούδι, Last Dance.

Μετράμε αντίστροφα πλέον για να βρεθούμε στη σκηνή του Ρότερνταμ.

Είναι μεγάλη μου τιμή που θα εμφανιστώ εκεί με τα χρώματα της Ελλάδας. Τόσο εγώ όσο και η υπόλοιπη αποστολή είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί ξέρουμε πως οι αποσκευές μας για την Ολλανδία είναι γεμάτες με πολλή δουλειά, πάθος και αγάπη για αυτό που πάμε να κάνουμε. Η σκληρή προετοιμασία και η σωστή καθοδήγηση που έχω λάβει πιστεύω ότι θα οδηγήσουν σε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Έχεις άγχος;

Είναι δυνατόν να μην έχω; (γέλια) Έχω άγχος όπως και κάθε καλλιτέχνης πριν ανεβεί στη σκηνή. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αυτήν της Eurovision που παρακολουθούν πάνω από 250.000.000 τηλεθεατές. Είναι αυτό το δημιουργικό άγχος που σε κρατάει σε εγρήγορση και σε ωθεί να θέλεις να κάνεις τα πράγματα λίγο καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή η καρδιά μου θα πάει να σπάσει από την αγωνία. Όταν όμως ανεβώ στη σκηνή, ξέρω ότι θα είμαι ήρεμη, θα δώσω το 100% του εαυτού μου και θα το απολαύσω.

Το τραγούδι τις τελευταίες εβδομάδες έχει ανέβει στα προγνωστικό. Τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν ήδη την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα του τελικού. Σε χαροποιεί αυτή η εξέλιξη;

Η Eurovision είναι τελείως απρόβλεπτη και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Όντως τα προγνωστικά μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή; γιατί έτσι είναι η φύση του διαγωνισμού. Το γεγονός πως η ελληνική συμμετοχή με το Last Dance είναι στη δεκάδα, με μια ανοδική τάση παράλληλα στα στοιχήματα, σίγουρα με χαροποιεί, γιατί βλέπω πως ο κόσμος αγκαλιάζει το τραγούδι. Αυτό γίνεται κινητήρια δύναμη για να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Έλενα Παπαρίζου σου είπε «Όλοι οι Έλληνες της Ευρώπης είμαστε μαζί σου, Στεφανία». Πώς νιώθεις για το ότι αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τόσο το τραγούδι της ελληνικής συμμειτοχής όσο και εσένα;

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια αγαπημένη τραγουδίστρια που αποτελεί πρότυπο για μένα. Την αγαπώ και ως καλλιτέχνιδα αλλά και ως άνθρωπο για τη θετική της ενέργεια. Είμαι πολύ χαρούμενη που η «Ms Number One» στέκεται στο πλευρό μου και στο πλευρό της ελληνικής αποστολής και εύχομαι το αποτέλεσμα που θα φέρουμε να τη δικαιώσει.

Τι είπατε κατά τη συνάντηση σας; Μιλήσαμε για το τραγούδι, για το πόσο της αρέσει και πόσο το στηρίζει. Μου είπε ότι θαυμάζει το ταλέντο μου και πως της θυμίζω τον εαυτό της όταν ήταν στην ηλικία μου. Ήταν μια ευκαιρία να της εκφράσω και εγώ το θαυμασμό μου για εκείνη και να της πω ότι πάντα θα είναι η βασίλισσα της Eurovision. Οι συμβουλές που μου έδωσε μόνο χαρά και τιμή είναι για μένα.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved