Στεφανία Λυμπερακάκη: Χώρισε λίγο πριν από τη Eurovision - Η ανακοίνωσή της στο Instagram
Eurovision

Στεφανία Λυμπερακάκη: Χώρισε λίγο πριν από τη Eurovision - Η ανακοίνωσή της στο Instagram

H Στεφανία Λυμπερακάκη λίγες μέρες πριν από την Eurovision χώρισε από τον Ολλανδό σύντροφό της, τον μουσικό Jannes Heuvelmans.

Η 19χρονη τραγουδίστρια που μας εκπροσωπεί στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Last Dance» ανέβασε στα stories της στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τον Jannes και ανακοίνωσε τον χωρισμό τους!

Συγκεκριμένα η ταλαντούχα Στεφανία Λυμπερακάκη έγραψε: «Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Χωρίς καμία αμφιβολία είσαι το πιο απίθανο άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου. Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου. Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, κόσμε, είμαστε ακόμα φίλοι».

Αλλά και ο Jannes δημοσίευσε μία κοινή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους και σχολίασε:

« Μετά από 2,5 όμορφα χρόνια, η Stef και εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε ο καθένας τον δρόμο του. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις υπέροχες στιγμές που μπορέσαμε να ζήσουμε μαζί με τη Stef. Κοιτάζω πίσω σε αυτά τα όμορφα χρόνια με μεγάλη ευτυχία. Ευτυχώς, δεν συνέβη τίποτα κακό, που μας οδήγησε να κάνουμε αυτήν την επιλογή. Το επιλέξαμε μαζί και είναι το καλύτερο και για τους δύο. Εύχομαι στη Stef καλή επιτυχία σε όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνει και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω για πάντα».

Δείτε τα μηνύματά τους στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved