Eurovision 2021: Φωκάς για Στεφανία: «Είναι ένα όμορφο πλάσμα με φωνητικά και σκηνικά χαρίσματα»
Eurovision

Eurovision 2021: Φωκάς για Στεφανία: «Είναι ένα όμορφο πλάσμα με φωνητικά και σκηνικά χαρίσματα»

Eurovision 2021: Στην εκπομπή «φλΕΡΤ» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 5 Μαΐου ο Φωκάς Ευαγγελινός και μίλησε με τη Νάντια Κοντογιώργη για την πορεία του, καθώς και για τη Eurovision, λίγες μέρες πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, όπου θα είναι ο creative director της σκηνικής παρουσίας της Stefania (Στεφανίας Λυμπερακάκη) με το «Last Dance».

Για τη Stefania, ο Φωκάς Ευαγγελινός ανέφερε ότι είναι ένα «όμορφο πλάσμα», που διαθέτει πολλά χαρίσματα φωνητικά και σκηνικά, τα οποία θα ανακαλύψουμε στη σκηνή του Ρότερνταμ. Έκανε μάλιστα μια συσχέτιση ανάμεσα στη Stefania και στην Έλενα Παπαρίζου, με την οποία είχε συνεργαστεί στη νικητήρια για την Ελλάδα Eurovision του 2005.
Μίλησε με κολακευτικά λόγια για όλη την ομάδα που συμμετέχει στη φετινή Eurovision, ευχήθηκε να ζήσουμε μια όμορφη βραδιά και παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει «συνταγή» για τη Eurovision. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το μυστικό είναι «να πεις μια ιστορία μέσα σε τρία λεπτά, με αρχή, μέση και τέλος».


Ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε στο «φλΕΡΤ» μια αναδρομή στα πρώτα του βήματα στο χορό, στο πέρασμά του στη χορογραφία το 1991, καθώς και στις συνεργασίες του.Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Φωκάς Ευαγγελινός άκουσε συγκινημένος παλιούς μαθητές του, όπως η Αρετή Πασχάλη και ο Γιώργης Τσουρής, που πρωταγωνιστούν στις σειρές της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις» και «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αντίστοιχα, να μιλούν για τις εμπειρίες τους μαζί του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Δείτε το βίντεο όπου ο Φωκάς Ευαγγελινός μιλάει για τα κοινά στοιχεία μεταξύ της Stefania και της Έλενας Παπαρίζου και το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη του Φωκά Ευαγγελινού στο «φλΕΡΤ»:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved