Eurovision 2021: Αυτή είναι η συμμετοχή της Γαλλίας! Από τα μεγάλα φαβορί για φέτος
Eurovision

Eurovision 2021: Αυτή είναι η συμμετοχή της Γαλλίας! Από τα μεγάλα φαβορί για φέτος

Eurovision 2021: Η συμμετοχή της Γαλλίας για την 65η Eurovision ανατέθηκε στην Barbara Pravi - Και το τραγούδι που θα ακούσουμε στον διαγωνισμό, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Η συμμετοχή της Γαλλίας για την 65η Eurovision ανατέθηκε στην Barbara Pravi. Το «Voilà», που εμπνέεται από την παράδοση του γαλλικού τραγουδιού και από ερμηνευτές όπως ο Jacques Brel και η Édith Piaf, απέσπασε τις περισσότερες ψήφους ανάμεσα σε 12 συμμετοχές. Καθώς η Γαλλία ανήκει στις Big 5, το τραγούδι θα διαγωνιστεί κατευθείαν στον τελικό, το Σάββατο 22 Μαΐου.

Στον τηλεοπτικό εθνικό τελικό που έκρινε τη γαλλική συμμετοχή, πρόεδρος της επιτροπής ήταν ο Amir, ο οποίος εκπροσώπησε τη Γαλλία στη Eurovision 2016 με το «J’ai cherché». Ανάμεσα στα μέλη βρίσκονταν ο Ολλανδός Duncan Lawrence, νικητής της Eurovision 2019, η Marie Myriam, που κατέκτησε την πρωτιά για τη Γαλλία στη Eurovision 1977, και ο σχεδιαστής μόδας Jean-Paul Gaultier, ο οποίος θα δημιουργήσει το ένδυμα της Barbara Pravi στο Ρότερνταμ.

Η 27χρονη τραγουδοποιός Barbara Pravi δεν είναι άγνωστη στον κόσμο της Eurovision: ήταν συνδημιουργός δύο γαλλικών συμμετοχών στην Junior Eurovision, του «Bim Bam Toi» της Carla (2019) και του «J’imagine» της Valentina, που κέρδισε το διαγωνισμό τον Νοέμβριο του 2020.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved