Eurovision 2021: Με την μπαλάντα «Voy a quedarme» και τον Blas Cantó η Ισπανία
Eurovision

Eurovision 2021: Με την μπαλάντα «Voy a quedarme» και τον Blas Cantó η Ισπανία

Eurovision 2021: Δείτε και ακούστε το τραγούδι στης Ισπανίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Όχι μόνο επρόκειτο να εκπροσωπήσει τη χώρα του με το τραγούδι Universo στο διαγωνισμό που ακυρώθηκε το 2020, αλλά και αγωνίστηκε στο Destino Eurovisión ως μέρος του boyband Auryn το 2011 - έχασε από τον νικητή Lucía Pérez.

Η ιστορία του με την Eurovision εκτείνεται ακόμη περισσότερο, έχοντας αγωνιστεί στο EuroJunior, την ισπανική εκπομπή επιλογής για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision το 2004. Με τόσες πολλές σχεδόν αποτυχίες, ο τραγουδιστής από τη Μούρθια θα ανακουφιστεί από τον χρόνο του να λάμψει στη μεγαλύτερη σκηνή του όλα, ίντσες όλο και πιο κοντά.

«Είναι ένα μακροχρόνιο όνειρό μου», ο Μπλας ομολόγησε σε μια σύντομη συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του: «Ονειρευόμουν να τραγουδήσω στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από τότε που ήμουν παιδί».

Μέχρι σήμερα, ο Blas έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ. Τα πρώτα τέσσερα άλμπουμ του κυκλοφόρησαν με το boyband Auryn, ο οποίος κέρδισε το βραβείο Best Spanish Act στα MTV Europe Music Awards το 2013. Το πρώτο σόλο άλμπουμ του Complicado, το οποίο παρουσίασε τη μεγαλύτερη επιτυχία του Nol No Soy Yo, κυκλοφόρησε το 2018.

Δείτε και ακούστε το τραγούδι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved