Eurovision 2021: Σουηδία: Με τον Tusse και το «Voices» στην φετινή Eurovision!
Eurovision

Eurovision 2021: Σουηδία: Με τον Tusse και το «Voices» στην φετινή Eurovision!

Eurovision 2021: Ακούστε το τραγούδι και δείτε το video clip της Σουηδίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Tousin Michael Chiza, γνωστός ως Tusse, είναι Σουηδός τραγουδιστής με ρίζες του Κονγκό, ο οποίος έκανε κράτηση για το εισιτήριό του στην Eurovision όταν κέρδισε το "Melodifestivalen" από μια κατολίσθηση.

Όνομα νοικοκυριού στη Σουηδία, ο Tusse πήρε το τυχερό διάλειμμα στο Got Talent της Σουηδίας (προχωρώντας στους ημιτελικούς) προτού ενισχύσει τη δημοτικότητά του όταν κέρδισε το Swedish Idol το 2019.

Έχει ήδη μια σειρά από επιτυχίες στο όνομά του, όπως το My Soul Is Calling You (αφιέρωμα στη μητέρα του), η μπαλάντα A Better You και μια απόδοση του How Will I Know του Whitney Houston. Την περασμένη άνοιξη, ο Tusse κυκλοφόρησε το Innan du går (Before You Go), το πρώτο του τραγούδι που τραγουδήθηκε εξ ολοκλήρου στα σουηδικά.

Πάντα ο ρεαλιστής, όταν ρωτήθηκε από τον Mns Zelmerlöw μετά τη νίκη του Melodifestivalen: «Είστε ενθουσιασμένοι για την Eurovision τώρα;». Ο Tusse απάντησε: «Όχι, τη Δευτέρα πρέπει να παραδώσω ένα δοκίμιο στην επιστήμη της φύσης. Για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένος. "Αυτή είναι η αφοσίωση!".

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved