Eurovision 2021: Η πρώτη πρόβα της Κύπρου στο stage του διαγωνισμού στο Ρότερνταμ!
Eurovision

Eurovision 2021: Η πρώτη πρόβα της Κύπρου στο stage του διαγωνισμού στο Ρότερνταμ!

Eurovision 2021: H Έλενα Τσαγκρινού χθες αναχώρησε για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου διεξάγεται φέτος ο διαγωνισμός και σήμερα είχε την πρώτη πρόβα της on stage. 

Και φυσικά πήραμε μία γερή δόση του τι πρόκειται να δούμε τη μεγάλη βραδιά του πρώτου ημιτελικού στις 18 Μαΐου!

Η όμορφη Ελληνίδα τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στην πρώτη αυτή πρόβα πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας ένα γκρι-ασημί μίνι φόρεμα με κρόσσια που ομολογουμένως είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Την πλαισιώνουν 4 καλλίγραμμες χορεύτριες οι οποίες είναι επίσης εντυπωσιακές μέσα στις πορτοκαλί-κόκκινες βινίλ ολόσωμες φόρμες τους. Φυσικά η επιλογή του χρώματος δεν είναι διόλου τυχαίο αφού παραπέμπει στην... κόλαση του... El Diablo το οποίο τραγουδάει η Έλενα Τσαγκρινού.

Οι Ολλανδοί φέτος έχουν επιστρατεύσει την υψηλή τεχνολογία για να φέρουν στο stage καταπληκτικούς φωτισμούς και εναλλαγές σκηνικών στο... δευτερόλεπτο.

Οι εκπρόσωποι της Κύπρου, αν κρίνουμε από το μικρό δείγμα που πήραμε από την πρώτη πρόβα της αποστολής, έχουν καταφέρει να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που δίνει η σκηνή και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε στην σκηνή ο τεράστιος καθρέφτης που είχε στηθεί πίσω από την Έλενα Τσαγκρινού και το μπαλέτο της.
Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της Κύπρου:

Δείτε το βίντεο με την πρώτη πρόβα της Κύπρου στο stage της Eurovision:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved