Eurovision 2021: Οι Shum θα εκπροσωπήσουν την Ουκρανία με το «Go_A»
Eurovision

Eurovision 2021: Οι Shum θα εκπροσωπήσουν την Ουκρανία με το «Go_A»

Eurovision 2021: Με διαφορετικό τραγούδι θα δούμε την συμμετοχή της Ουκρανίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Το Go_A είναι μια στολή ηλεκτρο-λαογραφίας, που ειδικεύεται στη σύγχρονη αναδιατύπωση των παραδοσιακών ουκρανικών ιστοριών που έχουν περάσει από πολλές γενιές από στόμα σε στόμα.

Η ιστορία της μπάντας ξεκίνησε το 2012 όταν ο παραγωγός Taras Shevchenko γνώρισε την τραγουδίστρια Kateryna Pavlenko και αφού ηχογράφησαν πολλά τραγούδια, συνειδητοποίησαν ότι η ουκρανική λαογραφία και η ηλεκτρονική μουσική είναι ένας τέλειος συνδυασμός, συνδυάζοντας ενέργεια και συναισθήματα σε ένα συναρπαστικό μείγμα.

Η Kateryna σπούδασε λαογραφία το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Τραγουδά χρησιμοποιώντας την αρχαία λαογραφική τεχνική της «λευκής φωνής» (βασισμένη σε ανοιχτό λαιμό και ελεύθερη ένταση με έντονο χρώμα) και έχει ακραία φωνητικά.

Ο Taras Shevchenko είναι πληκτρολόγιο και κρουστά και είναι παραγωγός της Go_A. Δουλεύει σε διάφορα μουσικά στιλ και ξέρει πώς να εναρμονίσει εντελώς διαφορετικά πράγματα στη μουσική, όπως τα Ουκρανικά σόπικα και τα βραζιλιάνικα ντραμς ή το μπαντούρα με βαριά κιθάρα riff και ντραμς μπάσο.

Ο Ihor Didenchuk είναι ένας λαογράφος και μοναδικός πολυ-οργανολόγος του οποίου το πλούσιο μουσικό οπλοστάσιο περιλαμβάνει παραδοσιακά όργανα όπως τα sopilka, frilka, floyara, telynka, trembita και το drymba. Ο Ihor είναι επίσης μέλος μιας ομάδας ραπ.

Ο Ivan Hryhoriak μεγάλωσε στα Καρπάθια Όρη και πειραματίζεται με μουσικά στυλ και ήχους, όπως ακουστική (δάχτυλο), prog metal (μπάσο), διπλά μπάσα σε μια λαϊκή ορχήστρα και ηλεκτρική κιθάρα. Ο Ιβάν εργάζεται επίσης ως προπονητής φωνητικών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved