Eurovision 2021: Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στο stage του διαγωνισμού στο Ρότερνταμ!
Eurovision

Eurovision 2021: Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στο stage του διαγωνισμού στο Ρότερνταμ!

Eurovision 2021: H Stefania Liberakakis χθες αναχώρησε για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου διεξάγεται φέτος ο διαγωνισμός και σήμερα είχε την πρώτη πρόβα της on stage.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής στην σκηνή του Ρότερνταμ, στην Ολλανδία και φυσικά πήραμε μία γερή δόση του τι πρόκειται να δούμε τη μεγάλη βραδιά του δεύτερου ημιτελικού στις 20 Μαΐου!

Στη διάρκειας μισής ώρας πρόβα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, η Stefania και οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου ανέβηκαν πολύ καλά προετοιμασμένοι και με αυτοπεποίθηση στη σκηνή όπου θα διεξαχθεί ο φετινός Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού.

Η όμορφη Stefania, εμφανίστηκε στην πρώτη αυτή πρόβα πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ με ψηλές μπότες χρώματος ίδιου χρώματος που έφταναν ως το γόνατο.

Στον χώρο του Ahoy Arena, μέλη άλλων αποστολών καθώς και δημοσιογράφοι χειροκρότησαν με τεράστιο ενθουσιασμό, μετά το τέλος της πρόβας, που μεταδιδόταν σε μεγάλη οθόνη στον ειδικά για εκείνους διαμορφωμένο χώρο. Επίσης, τα σχόλια στο διαδικτυακό γραφείο Τύπου της Eurovision, όπου είναι διαπιστευμένοι πάνω από 1.800 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, τα σχόλια ήταν εξαιρετικά θετικά.

Η νεαρή εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής παρουσιάζει ένα ταξίδι που όλοι μπορούμε να κάνουμε χρησιμοποιώντας ως όχημα τη φαντασία μας. Η Stefania εμφανίζεται να κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Με δυναμισμό χορεύει τον “τελευταίο της χορό” γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια “νέα αρχή”.

Στην σκηνική εμφάνιση χρησιμοποιούνται visual effects -που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision- χωρίς ωστόσο να αποδυναμώνουν και να επισκιάζουν τη δυναμική παρουσία και ομορφιά της Stefania , η οποία είναι η νεότερη συμμετέχουσα στον φετινό διαγωνισμό», σύμφωνα με τον Φωκά Ευαγγελινό που υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής .

Η ελληνική αποστολή εργάστηκε μεθοδικά και εντατικά στην εφαρμογή της συγκεκριμένης ιδέας και συνεργάστηκε με εξαιρετικούς επαγγελματίες: Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Stefania. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού. Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών. Η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της Stefania.

Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved