Eurovision 2021: Μάλτα: Καλές εντυπώσεις άφησε η πρώτη πρόβα του μεγάλου φαβορί
Eurovision

Eurovision 2021: Μάλτα: Καλές εντυπώσεις άφησε η πρώτη πρόβα του μεγάλου φαβορί

Eurovision 2021: Την πρώτη πρόβα πραγματοποίησε η Μάλτα, το μεγάλο φαβορί για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η 18χρονη Destiny ερμηνεύει το "Je Me Casse", ένα τραγούδι που κινείται σε ρυθμούς τσάρλεστον, το οποίο θίγει το θέμα της γυναικείας ενδυνάμωσης και εκπροσωπεί τη Μάλτα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η φωνή της Destiny, «ντύθηκε» με τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Μάλτας, σε μια διαφορετική ερμηνεία. Το βίντεο γυρίστηκε στο Οχυρό Saint Elmo στην πρωτεύουσα της Μάλτας, Βαλέτα, που έχει χαρακτηριστεί μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Η πρώτη πρόβα ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την Destiny να τραγουδά μπροστά από ένα φωτεινό ροζ ορθογώνιο πλαίσιο, φορώντας ένα ροζ κορμάκι με κρόσσια και του ίδιου χρώματος μπότες. Την Destiny συνοδεύουν 4 χορεύτριες ντυμένες, επίσης, στα ροζ.

Όπως είδαμε στην πρώτη πρόβα, το πλάνο χωρίζεται σε 3 μέρη, και έτσι δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις γνωστές κινήσεις των χεριών, όπως είδαμε και και στο βίντεο κλιπ. Σε κάποιο σημείο του τραγουδιού οι χορεύτριες πραγματοποιούν τις χορευτικές τους κινήσεις μπροστά από φωτεινά πλαίσια που εναλλάσσονται στα χρώματα του ροζ και του κόκκινου.

Στο δεύτερο ρεφρέν, η μαλτέζικης καταγωγής, τραγουδίστρια προχωράει πάνω σε μία πολύχρωμη γέφυρα που σχηματίζεται στο δάπεδο και η πρόβα τελειώνει με τη σκηνή “ντυμένη” στα κίτρινα.

Δείτε την πρώτη πρόβα της Μάλτας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved