Eurovision 2021: Παραλίγο ατύχημα για τη Στεφανία - Τα τεχνικά προβλήματα και οι αναποδιές!
Eurovision

Eurovision 2021: Παραλίγο ατύχημα για τη Στεφανία - Τα τεχνικά προβλήματα και οι αναποδιές!

Eurovision 2021: H Στεφανία Λυμπερακάκη έκανε την πρώτη πρόβα της on stage στο  Ρότερνταμ της Ολλανδίας!

Η Stefania, εμφανίστηκε στην πρώτη αυτή πρόβα πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ με ψηλές μπότες χρώματος ίδιου χρώματος που έφταναν ως το γόνατο.

Στον χώρο του Ahoy Arena, μέλη άλλων αποστολών καθώς και δημοσιογράφοι χειροκρότησαν με τεράστιο ενθουσιασμό, μετά το τέλος της πρόβας, που μεταδιδόταν σε μεγάλη οθόνη στον ειδικά για εκείνους διαμορφωμένο χώρο. Επίσης, τα σχόλια στο διαδικτυακό γραφείο Τύπου της Eurovision, όπου είναι διαπιστευμένοι πάνω από 1.800 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, τα σχόλια ήταν εξαιρετικά θετικά και η ελληνική συμμετοχή έχει ανέβει στα στοιχήματα!

Η νεαρή εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής παρουσιάζει ένα ταξίδι που όλοι μπορούμε να κάνουμε χρησιμοποιώντας ως όχημα τη φαντασία μας. Η Στεφανία Λυμπερακάκη εμφανίζεται να κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Με δυναμισμό χορεύει τον “τελευταίο της χορό” γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια “νέα αρχή”.

Σήμερα η εκπομπή, Ευτυχείτε και ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφεραν τα τεχνικά προβλήματα που είχε η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision!

Ένα από τα προβλήματα ήταν αυτό με τη σκάλα που υπάρχει στη σκηνή, ενώ στη συνέχεια ο γερανός που έπαιρνε πλάνα, χτύπησε έναν χορευτή όμως η Στεφανία δεν πτοήθηκε και συνέχισε την πρόβα της!

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής, Ευτυχείτε για την Eurovision!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved