Eurovision 2021: Δίχασε... δημοσιογράφους και fans η πρώτη πρόβα της Γεωργίας
Eurovision

Eurovision 2021: Δίχασε... δημοσιογράφους και fans η πρώτη πρόβα της Γεωργίας

Eurovision 2021: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της Γεωργίας στο stage της Eurovision στο Ρότερνταμ και τα πράγματα δεν πήγαν, τόσο καλά, όσο θα ήθελε η αποστολή.

Η Γεωργία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision από τον Tornike Kipiani και το τραγούδι «Υου», σε σύνθεση και στίχους του ίδiου.

Σήμερα ο Tornike Kipiani και οι συνεργάτες του ολοκλήρωσαν την πρώτη τους πρόβα και η συμπεριφορά του τραγουδιστή στις πρόβες χώρισε δημοσιογράφους και fans σε δυο... στρατόπεδα.

Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί την βραδιά του ημιτελικού σε μαύρο φόντο, το οποίο διακόπτεται από εκρήξεις μπλέ φωτός. Το λευκό του πουκάμισο που επέλεξε να φορέσει ο τραγουδιστής δημιουργεί αντίθεση. Κάποια στιγμή κάθεται και προβάλλονται πάνω του οι στίχοι. Όρθιος ξανά, συνοδεύεται από καπνούς, διάφορους καλειδοσκοπικούς σχηματισμούς, αλλά και λέξεις που βγαίνουν στην οθόνη.

Στην δεύτερη δοκιμή η φωνή του Tornike Kipiani καθήλωσε δημοσιογράφους και fans. Όλα όμως ανατράπηκαν στην τρίτη δοκιμή του καλλιτέχνη, όταν αυτοτρολαρίστηκε και τραγουδώντας κάποιες φορές μία οκτάβα πιο χαμηλά, κάποιες άλλες μια οκτάβα πιο ψηλά και άλλοτε μουρμούριζε σιγανά ασυναρτησίες.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου σε κάποιους δημοσιογράφους και σε κάποιους fans, ενώ δεν έλειπαν κι εκείνοι που βρήκαν χαριτωμένη την πρόβα και την τρίτη δοκιμή του εκπροσώπου της Γεωργίας.

Δείτε την πρώτη πρόβα της Γεωργίας.

Πηγή Φωτογραφιών: Eurovision Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved