Eurovision 2021: Μάγεψε... η δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού στο Ρότερνταμ!
Eurovision

Eurovision 2021: Μάγεψε... η δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού στο Ρότερνταμ!

Eurovision 2021: H Έλενα Τσαγκρινού έκανε την δεύτερη πρόβα της on stage στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, αφού εκπροσωπεί στον μουσικό διαγωνισμό την Κύπρο!

Στη δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού πήραμε μία ακόμα πιο γερή δόση από την πρώτη από αυτά που πρόκειται να δούμε τη μεγάλη βραδιά του πρώτου ημιτελικού στις 18 Μαΐου της Eurovision!

Η όμορφη Ελληνίδα τραγουδίστρια, εμφανίστηκε όπως ακριβώς και στην πρώτη πρόβα, πιο λαμπερή από ποτέ, φορώντας ένα γκρι-ασημί μίνι φόρεμα με κρόσσια που κάνει την σκηνική της παρουσία ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Στην σημερινή πρόβα η εκπρόσωπος της Κύπρου ήταν ακόμα πιο σίγουρη για τον εαυτό της, καθώς είχε εντοπίσει τα όποια προβλήματα υπήρχαν πάνω στην σκηνή. από την πρώτη κιόλας πρόβα. Δεν παρατηρήθηκε κανένα τεχνικό πρόβλημα, όπως την πρώτη φορά με το μικρόφωνο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε στην σκηνή ο τεράστιος καθρέφτης που είχε στηθεί πίσω από την Έλενα Τσαγκρινού και το μπαλέτο της.

Κατά τη διάρκεια της γέφυρας, εμφανίστηκε πίσω η φράση «El Diablo», ενώ στην εκτέλεση ξεχώρισαν τα γράμματα από τον τίτλο του τραγουδιού που παρουσιάζονται στη σκηνή, τα οποία πήραν φωτιά στο τέλος!

Να σας θυμίσουμε πως την Έλενα Τσαγκρινού την πλαισιώνουν 4 καλλίγραμμες χορεύτριες οι οποίες είναι επίσης εντυπωσιακές μέσα στις πορτοκαλί-κόκκινες βινίλ ολόσωμες φόρμες τους. Φυσικά η επιλογή του χρώματος δεν είναι διόλου τυχαίο αφού παραπέμπει στην... κόλαση του... El Diablo το οποίο τραγουδάει η Έλενα Τσαγκρινού.

Οι Ολλανδοί φέτος έχουν επιστρατεύσει την υψηλή τεχνολογία για να φέρουν στο stage καταπληκτικούς φωτισμούς και εναλλαγές σκηνικών στο... δευτερόλεπτο.

Η Κύπρος είναι από τις ελάχιστες χώρες που ανέβηκαν θέση στα στοιχήματα και ήδη την κατατάσσουν στην τελική δεκάδα. Το perfomance της τραγουδίστριας είναι ασυναγώνιστο και ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Ολλανδία.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved