Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Κύπρος: Πιο λαμπερή από ποτέ on stage η Έλενα Τσαγκρινού
Eurovision

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Κύπρος: Πιο λαμπερή από ποτέ on stage η Έλενα Τσαγκρινού

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Η Έλενα Τσαγκρινού εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι El Diablo .

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του λαμπερού διαγωνισμού, στον Α' Ημιτελικό και μαγνήτισε τα βλέμματα από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα.

Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε ένα σέξι ασημί φόρεμα με κρόσσια, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ οι τέσσερις χορεύτριες ήταν ντυμένες με κόκκινες vinyl φόρμες.
Γεύση για το τι θα δούμε από εκείνη είχαμε πάρει και από τις πρόβες, όμως, αυτό που είδαμε απόψε ήταν το κάτι άλλο! Η Έλενα καταχειροκροτήθηκε και έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλενα Τσαγκρινού γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1994 στην Αθήνα. Τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2009 όταν έλαβε μέρος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του ΑΝΤ1. Το 2013 και με αφορμή την αποχώρηση της Κρυσταλλίας από τους OtherView πέρασε από audition για τη θέση της τραγουδίστριας του συγκροτήματος. Τελικά πήρε τη θέση και στις αρχές του 2014 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του single «What you want». Λίγο καιρό αργότερα ήρθε το single «Ο γύρος του κόσμου» το οποίο επίσης γνώρισε επιτυχία. Τον Απρίλιο του ίδιου έτους συμμετείχε στο τηλεοπτικό show «Just the 2 of us» έχοντας παρτενέρ τον Ιβάν Σβιτάιλο. Φτάσανε μαζί στη 4η θέση. Τη περίοδο 2016-2017 ήταν παρουσιάστρια των παρασκηνίων στο «The Voice». Η συνεργασία με το συγκρότημα συνεχίστηκε με επιτυχία μέχρι το 2018, χρονιά που αποχώρησε από τους Otherview για να ακολουθήσει solo καριέρα.

Τον Ιούλιο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της solo single με τίτλο «Πάμε απ’ την αρχή» σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κοντόπουλο. Το ίδιο κομμάτι κυκλοφόρησε και στα αγγλικά με τίτλο «Summer romance». Λίγους μήνες αργότερα ήρθε η συνεργασία της με τους ARCADE στο κομμάτι «Παράδεισος» ενώ συμμετείχε και στη κυκλοφορία του single «Έλα τη Πρωτοχρονιά» η οποία ήταν ένα φιλανθρωπικό έργο για τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Τον Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το 3ο της προσωπικό single «Λόγια» και τον Ιούλιο του 2020 ακολούθησαν τα singles «Amore» και «Πάρε με αγκαλιά», με το τελευταίο να είναι μια συνεργασία με τον ράπερ αλλά και σύντροφο της ζωής της MIKE. Τον Νοέμβριο του 2020 το ΡΙΚ ανακοίνωσε επίσημα το όνομά της ως εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision 2021.

Δείτε την εμφάνισή της στον Α' Ημιτελικό της φετινής Γιουροβίζιον στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved