Eurovision 2021: Η Κύπρος πέρασε στον μεγάλο τελικό - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τσαγκρινού
Eurovision

Eurovision 2021: Η Κύπρος πέρασε στον μεγάλο τελικό - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τσαγκρινού

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Η Έλενα Τσαγκρινού κατάφερε με το πολυσυζητημένο El Diablo να περάσει στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision.

Το βράδυ της Τρίτη 18 Μαΐου, η δημοφιλής τραγουδίστρια, ανέβηκε στη σκηνή, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα!

Η εμφάνισή της ήταν τόσο καλή που δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσει από τον Α' Ημιτελικό της Γιουροβίζιον στον μεγάλο τελικό. Σύμφωνα μάλιστα με αυτό που είδαμε, η Έλενα Τσαγκρινού θα μπορούσε άνετα να πάρει την πρωτιά και να είναι η μεγάλη νικήτρια!
Η εκπρόσωπος της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε ένα σέξι ασημί φόρεμα με κρόσσια, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ οι τέσσερις χορεύτριες ήταν ντυμένες με κόκκινες vinyl φόρμες.


Γεύση για το τι θα δούμε από εκείνη είχαμε πάρει και από τις πρόβες, όμως, το σόου που είδαμε απόψε ήταν πραγματικά υπερθέαμα!
Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Έλενα Τσαγκρινού γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1994 στην Αθήνα και τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2009 όταν έλαβε μέρος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του ΑΝΤ1. Από τότε έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό της και η συμμετοχή της στη Eurovision, ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές της.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved