Eurovision 2021: Alert με την εκπρόσωπο της Ουκρανίας! Υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού
Eurovision

Eurovision 2021: Alert με την εκπρόσωπο της Ουκρανίας! Υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού

Eurovision 2021: Οι δεύτερες πρόβες των χωρών, ώστε να είναι έτοιμες να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν στις 18 και 20 Μαΐου, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό στις 22 Μαΐου, πραγματοποιούνται σήμερα.

Η σημερινή πρόβα της Ουκρανίας ωστόσο θα πραγματοποιηθεί μείον ένα μέλος, καθώς η κεντρική τραγουδίστρια του συγκροτήματος Go_A, Kateryna Pavlenko ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και σύμφωνα με το πρωτόκολλο έπρεπε να υποβληθεί σε μοριακό τεστ κορονοϊού.

Τόσο η πρόβα όσο και η συνέντευξη τύπου θα γίνουν με τα υπόλοιπα μέλη του ουκρανικού συγκροτήματος, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

«Η τραγουδίστρια του ουκρανικού συγκροτήματος Go_A, Kateryna Pavlenko ενημέρωσε ότι σήμερα το πρωί δεν ένιωθε καλά. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ ανίχνευσης του Covid-19, ως μέτρο πρόληψης.

Γι’ αυτό η Kateryna θα χάσει την απογευματινή πρόβα αλλά και τη συνέντευξη τύπου.


Της ευχόμαστε Περαστικά και θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες μαζί σας, όταν θα έχουμε τα αποτελέσματα του τεστ. Τα άλλα μέρη του συγκροτήματος Go_A είναι αρνητικοί στον κορονοϊό και θα εμφανιστούν στην πρόβα με άλλη τραγουδίστρια” ήταν η ανακοίνωση της ουκρανικής συμμετοχής στην Eurovision

Το Go_A είναι μια στολή ηλεκτρο-λαογραφίας, που ειδικεύεται στη σύγχρονη αναδιατύπωση των παραδοσιακών ουκρανικών ιστοριών που έχουν περάσει από πολλές γενιές από στόμα σε στόμα. Η ιστορία της μπάντας ξεκίνησε το 2012 όταν ο παραγωγός Taras Shevchenko γνώρισε την τραγουδίστρια Kateryna Pavlenko και αφού ηχογράφησαν πολλά τραγούδια, συνειδητοποίησαν ότι η ουκρανική λαογραφία και η ηλεκτρονική μουσική είναι ένας τέλειος συνδυασμός, συνδυάζοντας ενέργεια και συναισθήματα σε ένα συναρπαστικό μείγμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved