Eurovision 2021: Ποιες χώρες κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση; Οι προβλέψεις του τελικού!
Eurovision

Eurovision 2021: Ποιες χώρες κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση; Οι προβλέψεις του τελικού!

Eurovision 2021: Με τα στοιχήματα και τις προβλέψεις να δίνουν και να παίρνουν στους κόλπους του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού, ενώ μετράμε λιγότερο από μία εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό οι αποστολές των χωρών κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση. 

Η αλήθεια είναι πως φέτος από πολύ νωρίς ξεχώρισαν τα φαβορί. Η Μάλτα, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ελβετία ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και φυσικά φέτος αναμένεται η... μάχη να είναι σκληρή!

Ο κυριότερος λόγος είναι το γεγονός ότι στην πεντάδα των χωρών που διεκδικούν πιο έντονα από άλλες την πρώτη θέση καθώς "κατεβαίνουν" στον μουσικό στίβο με δυνατά τραγούδια, ανήκουν δύο ισχυρές χώρες, αυτές που στη γλώσσα της Eurovision ονομάζουμε Big Five.

Δεν είναι άλλες από τη Γαλλία και την Ιταλία. Μάλιστα η Γαλλία, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι επικρατέστερη για την πρώτη θέση με την Barbara Pravi στη υπέροχη μπαλάντα Voilà.

Σύμφωνα πάντα με τα γραφεία στοιχημάτων, σε απόσταση... αναπνοής από τη Γαλλία μέχρι πρότινος ακολουθούσε η Μάλτα με τη Destiny να τραγουδάει το 'Je Me Casse'.

Μετά τις τελευταίες πρόβες όμως, η Μάλτα δείχνει να χάνει έδαφος έναντι της Ιταλίας.

Οι Måneskin με το ροκ τραγούδι Zitti E Buoni σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα πάνε πολύ καλά στη βαθμολογία του φετινού διαγωνισμού. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως στον μεγάλο τελικό δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη έκπληξη και οι eurofans να προτιμήσουν τη... ροκιά έναντι μιας Γαλλικής μπαλάντας.

Ακούστε το τραγούδι της Ιταλίας παρακάτω:

Ακολουθεί η Ελβετία με τον Gjon’s Tears με το τραγούδι 'Tout l'Univers' που έχει επίσης πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Ακολουθούν σε απόδοση στοιχημάτων η Ισλανδία, η Βουλγαρία, η Κύπρος και η Έλενα Τσαγκρινού, η Ουκρανία και η Λιθουανία ενώ τη δεκάδα κλείνει η Ελλάδα και η γλυκιά Στεφανία με το τραγούδι Last Dance που έχει δεσμευτεί να βάλει τα δυνατά της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved