Eurovision 2021 Ελλάδα: Συνέντευξη Τύπου - Στεφανία: «Νιώθω σαν τη Jennifer Lopez με αυτό το outfit»
Eurovision

Eurovision 2021 Ελλάδα: Συνέντευξη Τύπου - Στεφανία: «Νιώθω σαν τη Jennifer Lopez με αυτό το outfit»

Eurovision 2021 Ελλάδα: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής αποστολής στη Eurovision με την Στεφανία Λυμπερακάκη και την ομάδα της.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη λίγη ώρα μετά την δεύτερη πρόβα στο stage της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ παραχώρησε την συνέντευξη Τύπου, όπως είθισται σε στα πλαίσια του διαγωνισμού.

Η παρουσίαση του «Last Dance» είναι ένα σκηνοθετικό εγχείρημα με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, που προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ένα εξαιρετικά θεαματικό αποτέλεσμα. Και στη δεύτερη πρόβα, η Στεφανία, με την αστραφτερή μωβ ολόσωμη φόρμα της, που έκλεψε τις εντυπώσεις, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Ahoy και κέρδισε τo πιο θερμό χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους και τα μέλη των εθνικών αποστολών, τόσο μέσα στο στάδιο όσο και στο κέντρο Τύπου.

Η νεαρή εκπρόσωπος της Ελλάδας εμφανίστηκε στην αίθουσα μαζί με τους συνεργάτες - χορευτές της και την αρχηγό της αποστολής.

Στην πρώτη ερώτηση για το αν είναι ευχαριστημένη από την δεύτερη πρόβα και αν ήθελε να αλλάξει κάτι, είπε: "Είμαι τόσο χαρούμενη. Πήγαν όλα τέλεια στην δεύτερη πρόβα. Στην πρώτη πρόβα, όπως είναι φυσικό, δεν γνωρίζαμε την σκηνή και είχαμε όλοι το άγχος. Στην δεύτερη πρόβα όλα πήγαν τέλεια και ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό".

Σε επόμενη ερώτηση αν πήγαν όλα καλά σε σχέση με αυτό που είχαν στο μυαλό τους σαν plan A για τελικό αποτέλεσμα ή αν είχαν plan B, η Στεφανία απάντησε: "Ήταν ακριβώς αυτό που είχαμε στο μυαλό μας και δεν παρεκκλίναμε από το αρχικό μας πλάνο. Ο Φωκάς Ευαγγελινός μας βοήθησε πάρα πολύ. Πήραμε το ρίσκο για τον εικονικά εφέ και είναι κάτι που δεν έχει ξανά γίνει άλλα πήγαν όλα καλά".

Όσον αφορά αν η Στεφανία έχει άγχος για τον Β Ημιτελικό απάντησε πως δεν έχει άγχος και ζει το όνειρό της, καθώς η στήριξη που λαμβάνει από όλους είναι τεράστια.

Στο σχόλιο της παρουσιάστριας για το ότι έχει το καλύτερο outfit από όλες τις εκπροσώπους χωρών είπε: "Το φόρεμα είναι του Βρεττού Βρεττάκου και νιώθω σαν την Jenifer Lopez όταν το φοράω. Το αγαπώ πολύ αυτό το outfiit".

Σε ερώτηση για το ποια πλευρά της είναι πιο ελληνική και ποια είναι πιο Ολλανδική, η Στεφανία εξομολογήθηκε: "Το ελληνικό στοιχείο μου είναι να ανοίγω το σπίτι μου και να καλώ κόσμο για δείπνο και το ολλανδικό στοιχείο είναι το να βγω έξω σε ένα κατάστημα και να δω κάτι που θα μου αρέσει αλλά δεν θα το αγοράσω εκείνη τη στιγμή, θα πάω σπίτι μου και θα το παραγγείλω online".

Όσο για το ποια είναι η αγαπημένη της συμμετοχή της Ελλάδας απάντησε την Έλενα Παπαρίζου με το Number One, η οποία την έχει στηρίξει σε όλη της την προσπάθεια από την αρχή και την αποκάλεσε επιπλέον "βασίλισσα".

Για το πως διατηρεί την φωνή της, η όμορφη Στεφανία απάντησε: "Με βοηθάει πολύ η δασκάλα μου στα φωνητικά και επίσης βλέπω την φωνή μου σαν ξεχωριστή οντότητα, όπου όταν αγχώνομαι εγώ, αγχώνεται κι εκείνη".

Για την ματαίωση του περσινού διαγωνισμού της Eurovision, η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είχε χρόνο να τελειώσει το σχολείο, αφιερώθηκε στην γυμναστική για να είναι καλύτερη στην σκηνική της παρουσία και επίσης εξάσκησε περισσότερο τα ελληνικά της".

Τέλος, στην ερώτηση αν ερχόταν πρόταση από την Ολλανδία για να την εκπροσωπήσει σε κάποιον επόμενο διαγωνισμό η Στεφανία απάντησε πως δεν έχει πρόβλημα με καμία χώρα, καθώς αυτό είναι το όνειρό της. "Οποιαδήποτε χώρα και να ερχόταν να μου ζητήσει να την εκπροσωπήσω θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά, γιατί πραγματικά αυτό είναι το όνειρό μου. Τώρα όμως είμαι με την Ελλάδα, η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να την εκπροσωπήσω", τελείωσε την συνέντευξη Τύπου δίνοντας αυτή την απάντηση.

Πηγή Φωτογραφιών: Eurovision Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved