Eurovision 2021 Τελικός: H Στεφανία ξεσήκωσε την Ευρώπη με το Last Dance!
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: H Στεφανία ξεσήκωσε την Ευρώπη με το Last Dance!

Eurovision 2021 Τελικός: Όπως ακριβώς είχαμε ονειρευτεί όλοι οι Έλληνες μαζί με την εκπρόσωπό μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης πήγε η εμφάνιση της Ελλάδας on stage!

Η Στεφανία Λυμπερακάκη με δυναμισμό, ξεχνώντας κάθε φόβο ή αγωνία που είχε, ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε στο κοινό της Eurovision ένα μοναδικό υπερθέαμα, αν και είδαμε λίγες αλλαγές σε σχέση με αυτά που είχαμε δει στις πρόβες και στον Ημιτελικό.

Εκτός από τη 18χρονη τραγουδίστρια που εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στο Last Dance, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό on stage και οι χορευτές, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου.

Η όμορφη Στεφανία, εμφανίστηκε πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Το highlight της εμφάνισής της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, φυσικά ήταν η στιγμή του τρικ που γίνεται on stage, με τη Στεφανία να μοιάζει πως κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Με δυναμισμό χόρεψε τον “τελευταίο της χορό” γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτούσε μια “νέα αρχή”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού ενώ ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών. Τέλος, η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Λέτε με τέτοιο ενθουσιασμό που υποδέχτηκε η Ευρώπη τη Στεφανία on stage να μιλάμε για τη μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision; Εμείς το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε "Καλή επιτυχία Ελλάδα"!

Απολαύστε την υπέροχη εμφάνιση της Στεφανίας στον μεγάλο τελικό της Γιουροβίζιον στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved