Eurovision 2021 Τελικός: Κύπρος: Πρώτη εμφανίστηκε η Έλενα Τσαγκρινού - Άκρως εντυπωσιακή!
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Κύπρος: Πρώτη εμφανίστηκε η Έλενα Τσαγκρινού - Άκρως εντυπωσιακή!

Eurovision 2021 Τελικός: Η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε με δυναμισμό στη σκηνή της Eurovision απόψε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ερμηνεύοντας το El Diablo!

Η Κύπρος η οποία το 2019 έζησε με την Ελένη Φουρέιρα την πιο σημαντική στιγμή της στον διαγωνισμό όταν κατέκτησε τη δεύτερη θέση με το τραγούδι Fuego, ευελπιστεί πως φέτος θα καταφέρει να φτάσει και την απόλυτη κορυφή και αν κρίνουμε από την αποφασιστικότητα με την οποία είδαμε απόψε την Έλενα Τσαγκρινού να ανεβαίνει πάνω στη σκηνή, τότε... όλα μπορούν να γίνουν!

Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Τσαγκρινού διαγωνίστηκε την περασμένη Τρίτη στην όγδοη κατά σειρά θέση της βραδιάς του Α' Ημιτελικού και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα με τον σέξι χορό της μαζί με τις χορεύτριές της αλλά και την καταπληκτική ερμηνεία της. Αυτό ήταν μόνο η αρχή καθώς απόψε η Έλενα πραγματικά ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά και έδωσε το 100% των δυνάμεών της για να ξεχωρίσει.

Η νεαρή τραγουδίστρια λικνίστηκε στους ρυθμούς του μπιτάτου κομματιού φορώντας το σέξι ασημί φόρεμα με κρόσσια, που είχε δημιουργήσει ειδικά για την περίσταση η Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ οι τέσσερις χορεύτριες ήταν ντυμένες με κόκκινες vinyl φόρμες.

Στο τέλος της ερμηνείας της, η Έλενα ευχαρίστησε την Ευρώπη για το χειροκρότημα και τη στήριξη των eurofans οι οποίοι μέχρι και σήμερα δήλωναν φανατικοί αυτής της προσπάθειας της Κύπρου που τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται δυναμικά στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και "φλερτάρει" επικίνδυνα με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και -γιατί όχι- τη μεγάλη νίκη!

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την υπέροχη εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού:

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στη φετινή Γιουροβίζιον στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved