Eurovision 2021 Τελικός: Το Twitter σε ρυθμό Eurovision! Έτσι σχολίασαν τη μεγάλη βραδιά οι χρήστες
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Το Twitter σε ρυθμό Eurovision! Έτσι σχολίασαν τη μεγάλη βραδιά οι χρήστες

Eurovision 2021 Τελικός: Η Στεφανία και η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκαν στη σκηνή του τελικού της φετινής Eurovision και οι χρήστες του Twitter τις αποθέωσαν για την απίστευτη σκηνική παρουσία τους και τις ερμηνείες τους.

Ο φετινός τελικός της Eurovision που περίμεναν οι φαν του διαγωνισμού εδώ και σχεδόν δύο χρόνια μιας και πέρυσι, λόγω της πανδημίας είχε ακυρωθεί, τα είχε όλα. Φαντασμαγορικά σκηνικά, εκ διαμέτρου αντίθετες και τελείως διαφορετικές παρουσιάσεις τραγουδιών, πολυπολιτισμικότητα, πολυφωνία και φυσικά πολύ χορό και τραγούδι.

Όπως αρμόζει δηλαδή σε μία γιορτή της μουσικής όπως είναι ο συγκεκριμένος θεσμός.

Οι Ολλανδοί διοργανωτές έκαναν το καλύτερο δυνατό για να περιορίσουν λάθη, ανισότητες και ξεπέρασαν όποια προβλήματα παρουσιάζονταν με μεγάλη ταχύτητα, αποδεικνύοντας πως άξια είχαν καταφέρει να πάρουν στα χέρια τους τη φετινή διοργάνωση.

Σε ό,τι αφορά τώρα το Twitter και τους Έλληνες χρήστες του, οι δύο κούκλες Στεφανία κα ι Έλενα ήταν στο στόχαστρο των σχολίων τους με τους περισσότερους να δηλώνουν τη στήριξή τους στις προσπάθειές τους στη σκηνή της Eurovision.

Η εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού από τη μία και η πάντα γλυκιά και μαχητική Στεφανία, έδωσαν on stage τον καλύτερό τους εαυτό, καταφέρνοντας να κερδίσουν τις καρδιές των Ευρωπαίων, παρ' όλο που τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή συμμετοχή δεν κατάφεραν να βρεθούν στην πεντάδα.

Καταχειροκροτήθηκαν όμως ενώ η μεγάλη τους νίκη ήταν τα υπέροχα σχόλια που "άκουσαν" μέσα από τα social media.

Φυσικά οι χρήστες δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στις συμμετοχές εκείνες της φετινής Eurovision που είτε τούς έκαναν να γελάσουν, είτε δεν τους άρεσαν, είτε απλά τους έκαναν εντύπωση.

Εννοείται πως ξεχωριστή θέση στα σχόλιά τους εκτός από τη Στεφανία και την Έλενα είχε και η νικητήρια χώρα η οποία κατάφερε φέτος να κλέψει τη νίκη ανάμεσα στις υπόλοιπες συμμετοχές.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα πιο αντιπροσωπευτικά tweets του φετινού τελικού, μερικά από τα οποία μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ευφάνταστα και to the point:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved