Eurovision 2021: H εκπρόσωπος της Αλβανίας αποκαλύπτει: «Έδειρα δυο Ελληνίδες»
Eurovision

Eurovision 2021: H εκπρόσωπος της Αλβανίας αποκαλύπτει: «Έδειρα δυο Ελληνίδες»

Eurovision 2021: Η Άντζελα Περιστέρη  έχει καταγωγή από την Κορυτσά και εκπροσωπεί την Αλβανία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “Κarma”.

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει μιλήσει σε αρκετά ελληνικά ΜΜΕ με πιο πρόσφατη τη συνέντευξή της στην εκπομπή “Ευτυχείτε” στην οποία όταν ρωτήθηκε αν έχει αντιμετωπίσει ρατσιστικά περιστατικά στη χώρα μας και είχε τονίσει: «Eλάχιστα, μου έχουν συμπεριφερθεί πάρα πολύ καλά. Μόνο πολύ λίγο στην αρχή που δεν ήξερα καλά και τη γλώσσα” είπε και συνέχισε σχολιάζοντας τους Αλβανούς καλλιτέχνες που κρύβουν την καταγωγή τους, “Εγώ που το έλεγα από την αρχή δεν είχα πρόβλημα με κανέναν»!

Τώρα δημοσίευμα του himara.gr αναφέρει ότι όχι μόνο δέχθηκε ρατσισμό αλλά και ότι αναγκάστηκε να δείρει δυο Ελληνίδες που μίλησαν άσχημα για τη χώρα της.

«Τα ξεκινήματα μου στην Ελλάδα ήταν δύσκολα γιατί αντιμετώπιζα προκατάληψη επειδή είμαι από την Αλβανία. Και κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο και αντέδρασα με αυτό τον τρόπο. Δεν λέω ότι δεν το άξιζαν, αλλά ούτε θεωρώ πως ήταν σωστή η αντίδραση μου. Ήμουν και πιο μικρή ήμουν 20 χρονών και δεν το σκέφτηκα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Περιστέρη!

Να επισημάνουμε ότι η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Αλβανία έκρυβε την ελληνική καταγωγή του προπάππο της την οποία τώρα που την έμαθαν στην γειτονική χώρα, πολλοί έσπευσαν να την κατηγορήσουν πως ο προπάππος της έγινε Έλληνας για μερικές ψήφους στη Eurovision.

Δείτε τις δηλώσεις της που κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved