Eurovision 2021 Β' Ημιτελικός: Το Twitter πήρε φωτιά- Τρελές ατάκες!
Eurovision

Eurovision 2021 Β' Ημιτελικός: Το Twitter πήρε φωτιά- Τρελές ατάκες!

Eurovision 2021 Β΄ Ημιτελικός: Η Στεφανία Λυμπερακάκη κατάφερε με την ερμηνεία του τραγουδιού Last Dance για λογαριασμό της Ελλάδας να προκαλέσει έναν μικρό χαμό στα social media, ειδικά στο Twitter

Ο αποψινός Β' Ημιτελικός ήταν μία πραγματική γιορτή της μουσικής όχι μόνο σε ευρωπαϊκό επίπεδο αφού τον παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο, όπως συνέβη και με τον Α' Ημιτελικό την περασμένη Τρίτη.

Κάτι που αποτυπώθηκε και στο Twitter όπου οι χρήστες σχολίασαν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τις εμφανίσεις των 17 χωρών που εμφανίστηκαν απόψε στο stage του διαγωνισμού.

Χορός, τραγούδι, ευφάνταστα σκηνικά, εκκεντρικά ντυσίματα ή χτενίσματα αλλά και πολλή και καλή διάθεση από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Βέβαια το ενδιαφέρον των Ελλήνων χρηστών του Twitter μονοπώλησε η πάντα γλυκιά και πολύ εντυπωσιακή Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία μάγεψε με την ερμηνεία της στο τραγούδι Last Dance.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα πιο αντιπροσωπευτικά tweets για τον... χαμό που προκάλεσε η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελλάδας που ελπίζει να κατακτήσει τη μεγάλη νίκη στον διαγωνισμό!

Ποια χώρα όμως μπήκε στο... στόχαστρο των χρηστών του Twitter;

Δείτε τα καλύτερα tweets που "ψαρέψαμε", μερικά από τα οποία θα σας κάνουν να γελάσετε πολύ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved