Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Κροατία: Σέξι και δυναμική η Albina στη σκηνή!
Eurovision

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Κροατία: Σέξι και δυναμική η Albina στη σκηνή!

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Η Κροατία εκπροσωπήθηκε στη φετινή Eurovision από την Albina και το τραγούδι «Tick Tock»!

Το τραγούδι σε σύνθεση και στίχους των Branimir Mihaljević, Max Cinnamon, Tihana Buklijaš Bakić σίγουρα θέλει να φτάσει στον τελικό και γιατί όχι να πάρει τη νίκη!

Η Albina ανέβηκε στη σκηνή με ένα αποκαλυπτικό ρούχο και κέρδισε τις εντυπώσεις. Είδαμε πολλά εφέ όπως πολλαπλασιασμό αλλά και φώτα με πολλά χρώματα στην οθόνη μας. Στην αρχή αλλά και στο τέλος της εμφάνισής της είδαμε ένα είδος εφέ με αέρα.

H Albina Grčić γεννήθηκε στις Φεβρουαρίου 1999 στο Split της Κροατίας και είναι pop τραγουδίστρια.
Το 2015 δήλωσε συμμετοχή στον δεύτερο κύκλο του X Factor Adria. Αφού προκρίθηκε στην επόμενη φάση, της προτάθηκε να μπει σε ένα γυναικείο συγκρότημα η ίδια αρνήθηκε και έτσι τελείωσε η πορεία της στο εν λόγω talent show.

Το 2009 δήλωσε συμμετοχή στο Κροατικό The Voice και συνέχισε επιλέγοντας ως μέντορα τη Vanna. Η πορεία της με τη Vanna έφτασε μέχρι τα Battle Round αφού μετά τη διεκδίκησε ως μέντορας ο Massimo Savić. Με εκείνον ως coach κατάφερε και έφτασε μέχρι τον τελικό όπου και τερμάτισε στη 3η θέση.

Η συμμετοχή της στο The Voice της έδωσε την ευκαιρία να υπογράψει συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Universal Music Croatia.
Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Imuna na strah». Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους το όνομά της ανακοινώθηκε ως υποψήφιο στον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2021 «Dora». To «Tick Tock» αποτελεί το δεύτερο επίσημο βήμα της στο χώρο της δισκογραφίας.

Δείτε την εμφάνισή της στη σκηνή της Γιουροβίζιον, στον Α΄Ημιτελικό στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved