Eurovision 2021 A’ ημιτελικός: Αυστραλία: Με live-on-tape το Technicolour της Montaigne
Eurovision

Eurovision 2021 A’ ημιτελικός: Αυστραλία: Με live-on-tape το Technicolour της Montaigne

Eurovision 2021 A’ ημιτελικός: Η Αυστραλία εκπροσωπήθηκε στη Eurovision 2021 από την Montaigne και το τραγούδι «Technicolour», σε σύνθεση και στίχους των Jessica Cerro, Dave Hammer.

Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες είναι το γεγονός ότι η εκπρόσωπος παρακολουθεί την εμφάνισή της από το σπίτι της καθώς έγινε με live-on-tape.

«Για το live-on-tape η διαδικασία ήταν πάρα πολύ γρήγορη, δεν προλάβαμε να σχεδιάσουμε τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Κάναμε πρόβες για μιάμιση μέρα. Μετά κάναμε 3 περάσματα, τα βιντεοσκοπήσαμε σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες …κι αυτό ήταν!», είπε η ίδια στην συνέντευξη Τύπου.

Η Montaigne επέλεξε μια μαύρη ολόσωμη λάτεξ φόρμα διακοσμημένη με κρυσταλλάκια και αλυσίδες. Το μαλλί της ήταν κοντοξυρισμένο και βαμμένο ροζ και κίτρινο. Στη σκηνή μαζί της και τρεις χορεύτριες. Αν και το φόντο είναι κατάμαυρο, ο φωτισμός ήταν πολύχρωμος, γεγονός που έκανε τη σκηνική της παρουσία ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Το 2014, η Montaigne κυκλοφόρησε το πρώτο της single "I Am Not a End", το οποίο προστέθηκε στην ψηλή περιστροφή στην Triple J. Τον Ιούλιο του 2014, η Montaigne υπέγραψε συμφωνία διαχείρισης και καταγραφής με το Wonderlick Entertainment. Στις 21 Νοεμβρίου 2014, παρουσίασε το "I Am Not a End" για το τμήμα Like a Version του ραδιοφωνικού σταθμού, μαζί με το cover του "Chandelier" της Sia. Το τραγούδι παρατέθηκε ως το 36ο πιο παιγμένο τραγούδι του 2014.

Την ίδια μέρα η Montaigne κυκλοφόρησε και το δεύτερο single της ταινίας "I'm a Fantastic Wreck" σε συνδυασμό με το Life of Montaigne EP. Το "I'm a Fantastic Wreck", έλαβε επίσης μεγάλη περιστροφή στο Triple J και το ραδιοφωνικό σταθμό FBi Radio που εδρεύει στο Σίδνεϊ, το οποίο ανέφερε επίσης το τραγούδι ως το όγδοο πιο πολυπαιγμένο τραγούδι το 2014.

Η Montaigne επιλέχθηκε από την San Cisco ως πράξη υποστήριξης για την περιοδεία τους στο Run τον Νοέμβριο του 2014. Λίγο μετά, επιλέχθηκε επίσης από την Megan Ουάσιγκτον για να είναι η κύρια υποστήριξη για την εθνική της περιοδεία There There τον Φεβρουάριο του 2015.

Τον Ιανουάριο του 2015, ο Montaigne κέρδισε το βραβείο Next Big Thing του FBi Radio στα ετήσια βραβεία SMAC, τα οποία αναγνωρίζουν "τους μουσικούς, τους καλλιτέχνες, τους καλλιτέχνες, τα εστιατόρια και τα γεγονότα που διαμορφώνουν τον δημιουργικό πολιτισμό του Σίδνεϊ το 2014" Η Montaigne ανακοίνωσε την πρώτη περιοδεία της τον Φεβρουάριο του 2015, επισκέπτοντας το Μπρίσμπεϊν, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και το Περθ τον Απρίλιο.

Τον Αύγουστο του 2015 κυκλοφόρησε το "Clip My Wings", το πρώτο single από το ντεμπούτο άλμπουμ Glorious Heights. Τον Ιανουάριο του 2016, η Montaigne κυκλοφόρησε το "In the Dark", το δεύτερο single από το ντεμπούτο άλμπουμ της, μαζί με την ανακοίνωση του In The Dark Tour. Ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι ακολούθησε τον Μάρτιο. Τον επόμενο μήνα, εμφανίστηκε στο τραγούδι του Hilltop Hoods "1955", το οποίο έφτασε στον αριθμό 2 στην Αυστραλία.

Τον Ιούνιο του 2016, η Montaigne κυκλοφόρησε το τρίτο single από το ντεμπούτο της άλμπουμ με τίτλο "Because I Love You".Το άλμπουμ, Glorious Heights, κυκλοφόρησε στις 5 Αυγούστου 2016. Στις 30 Ιουλίου, το "Because I Love You" έκανε το ντεμπούτο του στον αριθμό 98 στο ARIA Singles Chart, σημειώνοντας την πρώτη εμφάνιση του solo chart της Montaigne.

Τον Νοέμβριο του 2016, στα βραβεία μουσικής ARIA του 2016, ο Montaigne κέρδισε το βραβείο ARIA για την Breakthrough Artist - Release.

Δείτε την εμφάνιση της Αυστραλίας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved