Eurovision 2021 A’ Hμιτελικός: Τρελό πανηγύρι από σχόλια στο Twitter
Eurovision

Eurovision 2021 A’ Hμιτελικός: Τρελό πανηγύρι από σχόλια στο Twitter

Eurovision 2021 A’ Hμιτελικός: Πώς και πώς περίμεναν την αποψινή βραδιά του Α’ Ημιτελικού της Eurovision, οι αξιαγάπητοι και πάντα επίκαιροι twiiter-άδες!

Η επιστροφή του διαγωνισμού γέμισε ανάμεικτα συναισθήματα τους χρήστες του twitter και φυσικά βρήκαν «πατήματα» για απολαυστικούς σχολιασμούς!

Λίγο η επιστροφή, λίγο οι ερμηνείες, λίγο οι σκηνικές παρουσίες και το twitter πήρε «φωτιά».

Τα tweets δεν σταμάτησαν από το πρώτο κιόλας λεπτό με τους Έλληνες χρήστες να δίνουν πόνο από πικάντικα σχόλια πολλά από αυτά σε κάνουν να γελάς ασταμάτητα. Το 12άρι από εμάς πηγαίνει σίγουρα στα έξυπνα σχόλια των χρηστών.

Δες στη gallery τα επικά σχόλια

Τρίτη 18/05 και ο Α' ημιτελικός είναι γεγονός. Ο φετινός διαγωνισμός διεξάγεται στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο και κλειστό στάδιο στο Ρότερνταμ, Rotterdam Ahoy. Στον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών και του Τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

Το θέμα για τον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι το ελπιδοφόρο «Open Up».

Στον Α' Ημιτελικό διαγωνίζονται 16 χώρες. Η Κύπρος εμφανίζεται στην 8η θέση ενώ η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Β' Ημιτελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/05.

Δείτε την εμφάνιση της Κύπρου στον Α' Ημιτελικό:

«Νιώστε την ελευθερία να ολοκληρώσετε το σύνθημα με τον δικό σας τρόπο. Βρήκαμε ότι ήταν σημαντικό να επιλέξουμε ένα θέμα που να αντικατοπτρίζει το πνεύμα της εποχής μας», είχε δηλώσει η Sietse Bakker, το 2019.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2021 παρουσιάζεται από τους Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit και Nikkie de Jager.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved