Eurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό
Eurovision

Eurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό

Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι El Diablo και κατάφερε να περάσει στον τελικό! 

Λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στον τελικό, η Έλενα Τσαγκρινού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, Στη Φωλιά των Κου Κου!

Η 26χρονη τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν τρελό το συναίσθημα, ούρλιαζα. Ήταν όλο αληθινό. Ήρθε από την καρδιά και την ψυχή μου. Είναι όλοι μαζί μου, έχω νιώσει μεγάλη αγάπη και το είχα μεγάλη ανάγκη. Πάνω στη σκηνή ένιωσα τρελά. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα, πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό performance. Είχα αγωνία πάρα πολύ για το αν θα περάσω στον τελικό. Όλα ήταν στο δευτερόλεπτο. Έχουμε ξετρελαθεί και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Πριν ανέβω στη σκηνή δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη, προετοιμαζόμουν. Έκανα πολύ ζέσταμα και πολύ φωνητική.»!

Και τόνισε: «Στον τελικό πάμε για μια μεγάλη μάχη. Είναι δύσκολα και πολύ ανταγωνιστικά φέτος. Ελπίζω και εύχομαι να πάμε πολύ καλά. Ήταν μια μεγάλη αρχή. Θα κοιμηθώ πολύ ωραία, γιατί θέλω να είμαι έτοιμη για τον τελικό. Πιστεύω πως η Eurovision χρωστάει μια νίκη στην Κύπρο»!

Στο πλευρό της ήταν και ο Γιώργος Αρσενάκος ο οποίος ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος. Η Έλενα κατάφερε σήμερα αυτό που προσδοκούσαμε. Ήταν τέλειο το συναίσθημα. Ήμουν σίγουρος για το ταλέντο της Έλενας. Πιστεύουμε στην Έλενα και είμαστε έτοιμοι για την κορυφή. Συνεχίζουμε στο δρόμο που άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα το 2018».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved