Eurovision 2021 B' Hμιτελικός: Ισλανδία: Θετικό στον κορονοϊό μέλος του συγκροτήματος - Τι αλλάζει
Eurovision

Eurovision 2021 B' Hμιτελικός: Ισλανδία: Θετικό στον κορονοϊό μέλος του συγκροτήματος - Τι αλλάζει

Eurovision 2021 B Hμιτελικός: Θετικό στον κορονοϊό διαγνώστηκε μέλος του Ιρλανδικού συγκροτήματος Gagnamagnið λίγο πριν τη διεξαγωγή του Β ημιτελικού της φετινής Eurovision.

Έτσι λοιπόν το συγκρότημα δεν θα ανέβει στη σκηνή αλλά θα διαγωνιστεί μέσω βίντεο.

Το ισλανδικό κρατικό κανάλι RUV προχώρησε στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης, που σύμφωνα με το Ogaegreece.com, αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί επιβεβαιώθηκε ότι ένα από τα μέλη των Gagnamagnið, εκπροσώπων της Ισλανδίας είχε θετικό τεστ για COVID-19. Το Σαββατοκύριακο είχαμε ενημερωθεί ότι ένα άλλο μέλος της αποστολής της Ισλανδίας, εκτός του συγκροτήματος, είχε θετικό αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, αυτή την ώρα έχουμε δύο μέλη της ισλανδικής αποστολής σε καραντίνα με ενεργή λοίμωξη.

Δυστυχώς το γεγονός αυτό στενοχωρεί ιδιαίτερα τους φίλους του διαγωνισμού και ακόμα περισσότερο τους Ισλανδούς. Είναι βέβαιο ότι ο Daði Freyr και οι Gagnamagnið δεν θα εμφανιστούν ζωντανά στο αποψινό Σοόυ των Κριτών (Jury Rehearsal) και είναι απίθανο να παίξουν ζωντανά στον αυριανό 2ο ημιτελικό. Εάν η Ισλανδία καταφέρει να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου θεωρείται επίσης απίθανο να επιτραπεί να εμφανιστούν ζωντανά.

Κάθε χώρα έχει προ-ηχογραφημένο βίντεο του τραγουδιού της για να παίξει σε περίπτωση μόλυνσης από COVID-19, αλλά δεν είναι σαφές πώς αυτό θα επηρεάσει τις πιθανότητες των Daði & Gagnamagnið στον διαγωνισμό. Σήμερα το πρωί και πριν από αυτά αυτά νέα, η Ισλανδία ήταν το τέταρτο φαβορί για τη νίκη στα στοιχήματα. Ολόκληρη η ισλανδική αντιπροσωπεία εμβολιάστηκε με το εμβόλιο Janssen μίας δόσης (Johnson & Johnson) πριν ξεκινήσει για την Ολλανδία. Ενώ τα εμβόλια δεν παρέχουν απόλυτη προστασία από λοίμωξη, μειώνουν την πιθανότητα σοβαρής νόσου του κορονοϊού.

Ο Rúnar Freyr Gíslason, εκπρόσωπος τύπου της ισλανδικής αποστολής επιβεβαίωσε την είδηση πριν από λίγο και δήλωσε ότι επελέγη βίντεο από τις πρόβες της περασμένης εβδομάδας για να διαγωνιστεί απόψε η Ισλανδία - και όχι το live-on-tape. "Αυτό είναι ένα μεγάλο χτύπημα", δήλωσε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved