Eurovision 2021 Β' Ημιτελικός: Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό!
Eurovision

Eurovision 2021 Β' Ημιτελικός: Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό!

Eurovision 2021 Β' Ημιτελικός: Με μια εξαιρετική εμφάνιση, μελωδική φωνή και άψογο στήσιμο η Στεφανία Λυμπερακάκη διαγωνίστηκε στον Β ημιτελικό της φετινής Eurovision δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων της και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (22-05) διεκδικώντας ακόμη και τη νίκη.

Η όμορφη Στεφανία Λυμπερακάκη, εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Δίχως ίχνος άγχους και με το δυναμισμό που τη διακρίνει ανέβηκε on stage και σάρωσε τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο με την υπέροχη φωνή της αφού το Last Dance ξεσήκωσε το στάδιο!

Η Στεφανία εμφανίστηκε αρχικά κινούμενη σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε πραγματικά θαύματα για μια ακόμη φορά.

Με δυναμισμό χόρεψε τον “τελευταίο της χορό” γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια “νέα αρχή”. Και πράγματι αυτό το εισιτήριο χαρίζει μια νέα αρχή στην 18χρονη Στεφανία!

Η παρουσίαση του «Last Dance» ήταν ένα σκηνοθετικό εγχείρημα με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, που πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό ένα εξαιρετικά θεαματικό αποτέλεσμα.

Η Στεφανία, με την αστραφτερή μωβ ολόσωμη φόρμα της, που έκλεψε τις εντυπώσεις, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Ahoy και κέρδισε τo πιο θερμό χειροκρότημα!

«Ήταν ακριβώς αυτό που είχαμε στο μυαλό μας και δεν παρεκκλίναμε από το αρχικό μας πλάνο. Ο Φωκάς Ευαγγελινός μας βοήθησε πάρα πολύ. Πήραμε το ρίσκο για τον εικονικά εφέ και είναι κάτι που δεν έχει ξανά γίνει άλλα πήγαν όλα καλά», είχε δηλώσει η ίδια μετά την δεύτερη πρόβα της και ναι, με πίστη, θέληση και φυσικά με το ταλέντο της και όλη τη βοήθεια της Ελληνικής αποστολής η Στεφανία κατάφερε να φτάσει στον τελικό της Eurovision!

Απόλαυσε για μια ακόμη φορά την υπέροχη εμφάνισή της στο βίντεο που ακολουθεί:

Ποια είναι η 18χρονη Στεφανία που χάρισε μια θέση στον τελικό της φετινής Γιουροβίζιον;

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis) γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια.

Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018, ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια.

Αργότερα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around».

Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς!

Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Στην Ελλάδα οι περισσότεροι γνωρίσαμε τη Στεφανία κατά την απονομή των βραβείων MAD VMA 2019 όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας «Con Calma».

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β' Ημιτελικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved