Eurovision 2021: Ανατροπή στα στοιχήματα! Σε ποια θέση βρίσκονται Κύπρος και Ελλάδα;
Eurovision

Eurovision 2021: Ανατροπή στα στοιχήματα! Σε ποια θέση βρίσκονται Κύπρος και Ελλάδα;

Eurovision 2021: Τα στοιχήματα των eurofans έχουν πάρει... φωτιά και οι θέσεις των χωρών αλλάζουν συνεχώς. Πού βρίσκεται μέχρι στιγμής η Ελλάδα και η Κύπρος;

Χθες, 18 Μάϊου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Α' Ημιτελικός της Eurovision, την οποία φιλοξενεί φέτος, το Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η Κύπρος, ήταν μέσα στις χώρες που προκρίθηκαν και η συγκίνηση της Έλενας Τσαγκρινού, όπως και των Κύπριων αλλά και των Ελλήνων ήταν τεράστια.

Οι 10 χώρες που περνούν από τον Α΄ Ημιτελικό στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2021, είναι με τυχαία σειρά οι:

Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Κύπρος, Σουηδία, Βέλγιο
και Ουκρανία.

Τι λένε όμως τα στοιχήματα μετά τον Α' Ημιτελικό; Ποιες χώρες πήραν την κατιούσα και ποιες ήταν εκείνες που είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα;

Στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής φιγουράρει η Ιταλία, η οποία περνάει κατευθείαν στον μεγάλο τελικό της βραδιάς μιας και ανήκει στις Big 5. Στη δεύτερη θέση κατατάσσεται μέχρι στιγμής η Γαλλία, στην τρίτη θέση η Μάλτα, στην τέταρτη η Ουκρανία στην Πέμπτη η Ελβετία και αμέσως μετά ακολουθούν με σειρά οι: Ισλανδία, Βουλγαρία, Κύπρος, Σαν Μαρίνο και Λιθουανία.

Στην 11η θέση παρατηρούμε την Ελλάδα, αλλά όπως είναι γνωστό τα στοιχήματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα και επιπλέον δεν έχει προβληθεί ακόμη ο Β' Ημιτελικός στον οποίο διαγωνίζεται και η χώρα μας με την Στεφανία Λυμπερακάκη και το "Last dance".

Δείτε ποιες 17 χώρες διαγωνίζονται στον Β' Ημιτελικό:

Άγιος Μαρίνος, Εσθονία, Τσεχία, Ελλάδα, Αυστρία, Πολωνία, Μολδαβία, Ισλανδία, Σερβία, Γεωργία, Αλβανία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Φινλανδία, Λετονία, Ελβετία και Δανία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved