Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου στην Ολλανδία για να ανέβει ξανά στη σκηνή του διαγωνισμού!
Eurovision

Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου στην Ολλανδία για να ανέβει ξανά στη σκηνή του διαγωνισμού!

Eurovision 2021: H Έλενα Παπαρίζου το βράδυ του μεγάλου τελικού της Eurovision θα βρεθεί ξανά στη σκηνή του διαγωνισμού για να τραγουδήσει το My Number 1 που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση το 2005.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Ελληνίδα σταρ είναι επίτιμη προσκεκλημένη στη μεγάλη βραδιά του τελικού για να βάλει το δικό της λιθαράκι στο φαντασμαγορικό σόου που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Μόνο που δεν θα είναι ακόμη μία εμφάνιση καλλιτέχνη που έχει φέρε νίκη στον θεσμό της Eurovision και απλά θα τραγουδήσει στη σκηνή που θα στηθεί για τη μεγάλη βραδιά.

Και αυτό γιατί η Έλενα, μαζί με τους διοργανωτές και ακόμα πέντε νικητές, καλλιτέχνες από άλλες χώρες θα κάνουν φέτος τη διαφορά, ετοιμάζοντας μία μεγάλη έκπληξη.

Για την προετοιμασία αυτής της έκπληξης, η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας και θα μεταβεί στο Ρότερνταμ για τον διαγωνισμό. Είδηση που ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια σήμερα γράφοντας χαρακτηριστικά στη σελίδα της στο Instagram:

«Γεια σου Άμστερνταμ είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα βρίσκομαι στην Eurovision και στο Ρότερνταμ αυτή την εβδομάδα. Τα λέμε το Σάββατο», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου ανεβάζοντας φωτογραφία της από το Άμστερνταμ. Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved