Eurovision 2021 Κύπρος: Τσαγκρινού: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ… Κλαίω από συγκίνηση»
Eurovision

Eurovision 2021 Κύπρος: Τσαγκρινού: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ… Κλαίω από συγκίνηση»

Eurovision 2021 Κύπρος: Η Έλενα Τσαγκρινού από τη χθεσινή πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου είναι τόσο ενθουσιασμένη που δεν μπορούσε ούτε να κοιμηθεί!

Ήταν τόσο συγκινημένη και χαρούμενη που κατάφερε να χαρίσει στην Κύπρο το εισιτήριο του τελικού που συνεχώς έκλαιγε αλλά και γελούσε.

Όταν πια ηρέμησε, η Έλενα θέλησε να επικοινωνήσει με τους followers της και να μοιραστεί μαζί τους τα έντονα συναισθήματά της καθώς όπως έχει πει αρκετές φορές, η συμμετοχή της στη Eurovision ήταν ένα επαγγελματικό όνειρο που τώρα έχει καταφέρει να ζει.

Η όμορφη τραγουδίστρια λοιπόν έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

“Τα συναισθήματα μου είναι αληθινά παιδιά… Σας υπόσχομαι ότι είναι φουλ αληθινά! Ποτέ δεν θα είμαι ψεύτικη… Οπότε ξέρετε ακριβώς τι νιώθω έτσι; Μπορούμε να το κάνουμε ξανά! Οι φωνές του κοινού, τα φώτα της σκηνής! Ψάχνω να δω το βίντεο συνέχεια... Δεν κοιμήθηκα και δεν μπορώ να κοιμηθώ… Επιτέλους τα καταφέραμε! Σας αγαπάω παιδιά δεν έχω λόγια κλαίω από συγκίνηση που έχω τόση υποστήριξη σε αυτό που καταφέραμε να κάνουμε μαζί”.

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες αναρτήσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά το τέλος του Α' Ημιτελικού:

Να θυμίσουμε ότι η εκπρόσωπος της Κύπρου, εμφανίστηκε στη σκηνή του διαγωνισμού με ένα σέξι ασημί φόρεμα με κρόσσια, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ οι τέσσερις χορεύτριες ήταν ντυμένες με κόκκινες vinyl φόρμες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved