Eurovision 2021: Το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η Ελλάδα στην πρόβα λίγο πριν τον β ημιτελικό!
Eurovision

Eurovision 2021: Το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η Ελλάδα στην πρόβα λίγο πριν τον β ημιτελικό!

Eurovision 2021: Λίγο πριν τον β ημιτελικό της Eurovision, η Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία φέτος μας εκπροσωπεί στον μουσικό διαγωνισμό στο Ρότερνταμ με το τραγούδι Last Dance,  αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα στην τελευταία της πρόβα! 

Σύμφωνα με την εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου και το ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φίκαρη, η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena για την γενική πρόβα και ερμήνευσε το Last Dance, όμως δημιουργήθηκαν κάποια τεχνικά προβλήματα.

Οι καπνοί της Εσθονίας που εμφανίζεται δεύτερη σε σειρά εμφάνισης, δημιούργησαν πρόβλημα στα οπτικά εφέ της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του Star: «Οι καπνοί δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν στο 100% από το στάδιο σε αυτά τα λεπτά που μεσολαβούν από την Εσθονία μέχρι την Ελλάδα, οπότε ανέβηκε η Στεφανία πάνω στη σκηνή και σε αρκετά πλάνα μπροστά από το green box δεν φαινόταν καλά ούτε τα μάτια της, ούτε τα μαλλιά της. Πάρθηκε μια απόφαση της τελευταίας στιγμής από τη διοργάνωση καθώς έγινε η πρώτη πρόβα το μεσημέρι και στο τέλος ανακοίνωσαν πως η Στεφανία θα κάνει πάλι την πρόβα της»!

Και υπογράμμισε για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο τεράστιοι ανεμιστήρες θα τοποθετηθούν προκειμένου να φύγουν οι καπνοί και μέσα σε ένα λεπτό να έχει καθαρίσει ο χώρος. Σε αυτό το ένα λεπτό θα υπάρχει ένα διάλειμμα, καθώς θα μιλάει η παρουσιάστρια.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ παρακάτω από την εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved