Eurovision 2021 Β’ Ημιτελικός: Σαν Μαρίνο: Σκέτη αποκάλυψη η Senhit στη σκηνή
Eurovision

Eurovision 2021 Β’ Ημιτελικός: Σαν Μαρίνο: Σκέτη αποκάλυψη η Senhit στη σκηνή

Eurovision 2021 Β’ Ημιτελικός: Ο Άγιος Μαρίνος εκπροσωπήθηκε στη Eurovision 2021 από την Senhit και το τραγούδι «Adrenalina»

Η σύνθεση και οι στίχοι του τραγουδιού με το οποίο εκπροσώπησαν τη φετινή Eurovision, είναι των Thomas Stengaard, Joy Deb, Linnea Deb, Jimmy Thörnfeldt, Kenny Silverdique, Suzi Pancenkov, Malou Linn Eloise Ruotsalainen, Chanel Tukia, Senhit Zadik Zadik, Dillard Tramar.

Η Senhit εμφανίστηκε στο κέντρο της σκηνής φορώντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με αποκαλυπτικό μπούστο και φτερά στα μανίκια.

Στο κεφάλι φόρεσε μια ιδιαίτερη κατασκευή με εικόνες της Παναγίας. Τέσσερις χορευτές ντυμένοι στα λευκά, με κόκκινες μπότες στο πλευρό της ενώ τα πρόσωπα τους είναι καλυμμένα με full face μάσκες.

Η Senhit γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μπολόνια της Ιταλίας από τους γονείς της από την Ερυθραία. Ξεκίνησε την καριέρα της στο εξωτερικό. Έχει εμφανιστεί σε μιούζικαλ όπως fame, The Lion King and Hair στην Ελβετία και τη Γερμανία.

Το 2002, επέστρεψε στην Ιταλία και διεκδίκησε τη φήμη στην ιταλική μουσική βιομηχανία κυκλοφορώντας το ντεμπούτο άλμπουμ της το 2006 και το δεύτερο άλμπουμ της Un tesoro é necessariamente nascosto το 2007 με αυτά τα singles: "La mia cittá é cambiata", "La cosa giusta", "La faccia che ho". Το 2009, senhit κυκλοφόρησε το τρίτο άλμπουμ της, η αγγλική γλώσσα τόσο υψηλή. Τρία singles κυκλοφόρησαν στα ανοικτά των ρεκόρ: "Work Hard", "No More" και "Party on the Dance Floor".

Εκπροσώπησε τον Άγιο Μαρίνο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2011 που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ με το τραγούδι "Stand By". Μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision κυκλοφόρησε ένα νέο pop single, το "Through the Rain", στις 22 Ιουνίου 2011.

Τον Απρίλιο του 2012 η Senhit κυκλοφόρησε το single της "AOK" στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά τη διάρκεια του 2014 η Senhit ήταν μόνιμη καλεσμένη στην κυριακάτικη εκπομπή canale 5 Sunday "Domenica Live", επιλέγοντας να ονομαστεί Senhit για να σηματοδοτήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας της.

Η Senhit είχε επιλεγεί να εκπροσωπήσει και πάλι τον Άγιο Μαρίνο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ με το τραγούδι "Freaky!". Ωστόσο, ο διαγωνισμός δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και έτσι επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό του 2021.

Με τα μάτια στραμμένα στον τελικό αναμένουμε την ανάδειξη του νικητή

Δείτε την εμφάνιση του Σαν Μαρίνο στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved