Eurovision

Eurovision 2021 Β’ Ημιτελικός: Τσεχία: Μαλλί και τζάκετ στην ίδια απόχρωση για τον sportsman Benny

Eurovision 2021 Β’ Ημιτελικός: Η Τσεχία εκπροσωπήθηκε στη Eurovision 2021 από τον Benny Cristo και το τραγούδι «Omaga», σε σύνθεση και στίχους Ben Cristovao.

Με πλατινέ μαλλί, μαύρη φόρμα, μαύρο φανελάκι, αθλητικά παπούτσια, αλλά και ζακέτα γεμάτη λάμψη, που ήταν και το τρικ του, εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision.

Ο Benny ξεκίνησε την ερμηνεία του από ένα πλαίσιο με φωσφορίζοντες κίονες ενώ στη συνέχεια συνάντησε δύο άνδρες χορευτές οι οποίοι τον συνόδευσαν μέχρι το πρώτο ρεφρέν.

Στο δεύτερο κουπλέ έκαναν την εμφάνισή τους δύο γυναίκες και μαζί με τους άντρες έκαναν τα χορευτικά.

Ο γεννημένος στο Plzeň της Τσεχίας καλλιτέχνης με ρίζες από την Αγκόλα, μπορεί πλέον να προσθέσει στο βιογραφικό του μια δεύτερη συμμετοχή στη Eurovision!

Πέρυσι, ερμήνευσε το τραγούδι «Kemama» στον εθνικό διαγωνισμό ESCZ της Τσεχικής Δημοκρατίας και αναδείχθηκε νικητής, λαμβάνοντας το «εισιτήριο» της εκπροσώπησης της χώρας του στον μουσικό διαγωνισμό.

Μετά την ακύρωση της Eurovision του 2020, ο Benny Cristo κλήθηκε από την Česká televize (ČT) να επανέλθει με νέα συμμετοχή για την Τσεχία, στον διαγωνισμό του 2021.

Ο πολυτάλαντος Ben da Silva Cristóvão είναι δεινός sportsman και εξαιρετικά δημοφιλής στη χώρα του.

Ήταν φιναλίστ στο τάλεντ show Superstar το 2009. Το 2010 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του, Definitely Different.

Είναι επίσης αθλητής και έχει αγωνιστεί στο βραζιλιάνο jiu-jitsu. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2016, κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο σε έναν διαγωνισμό για άσπρη ζώνη.

Στις 20 Νοεμβρίου 2016, ήταν χρυσός στο τουρνουά Madrid Open

Δείτε την εμφάνιση της Τσεχίας στο βίντεο που ακολουθεί:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved