Eurovision 2021 Β΄ Ημιτελικός: Βουλγαρία: Λιτή εμφάνιση με ιδιαίτερο τραγούδι από την Victoria
Eurovision

Eurovision 2021 Β΄ Ημιτελικός: Βουλγαρία: Λιτή εμφάνιση με ιδιαίτερο τραγούδι από την Victoria

Eurovision 2021 Β΄ Ημιτελικός: Φέτος η Βουλγαρία ταξίδεψε στο Ρότερνταμ με ένα ιδιαίτερο τραγούδι το Growing Up Is Getting Old το οποίο ερμηνεύει η τραγουδίστρια, Victoria

H φετινή εμφάνιση της Βουλγαρίας στη Eurovision χαρακτηρίζεται και ως η... ήρεμη δύναμη στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

Το Growing Up is Getting Old μιλά για ένα ταξίδι στην αυτοβελτίωση, επανεξετάζοντας τις ρίζες και τα μέρη που νιώθει κανείς ασφαλής.

Κατά τη σύνταξη του τραγουδιού, η τραγουδίστρια από τη Βουλγαρία αποκάλυψε ότι σκεφτόταν τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της: τη μητέρα της, τον πατέρα της, την αδερφή της και τους φίλους της.

Η Victoria έγινε δημοφιλής μετά τη συμμετοχή της στην 4η σεζόν του X Factor Bulgaria και το ενδιαφέρον για τη μουσική της αυξήθηκε περαιτέρω όταν ανακοινώθηκε ως εκπρόσωπος της Βουλγαρίας για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Ευρώπης το 2021.

Η Βουλγαρία συμμετείχε στον Β΄Ημιτελικό, προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 το ερχόμενο Σάββατο. Ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού μουσικού διαγωνισμού;

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εμφάνιση της Victoria...

Δείτε το παρακάτω βίντεο από τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved