Eurovision 2021 Β’ Ημιτελικός: Ελλάδα: Σαρωτική η Στεφανία! Η εντυπωσιακή της εμφάνιση
Eurovision

Eurovision 2021 Β’ Ημιτελικός: Ελλάδα: Σαρωτική η Στεφανία! Η εντυπωσιακή της εμφάνιση

Eurovision 2021 Β’ Ημιτελικός: Πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision, η Στεφανία Λυμπερακάκη εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι Last Dance.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance», εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Β' Ημιτελικό της Eurovision μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn και με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, εμφανίστηκε στην 4η θέση του Β' Hμιτελικού διεκδικώντας μια θέση στον τελικό του Σαββάτου και ήταν αποθεωτική!

Η Στεφανία εντυπωσίασε με το Last Dance, έχοντας δίπλα της τους χορευτές, Νίκο Κουκάκη, Κώστα Παυλόπουλο, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μάρκο Γιακουμόγλου.

Η 18χρονη Στεφανία έκανε μια φανταστική εμφάνιση φορώντας την ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, μια δημιουργία δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου που της έδωσε extra tip καθώς της έδωσε τη δυνατότητα να κινείται ευέλικτα και να συνδυάζει το σικ με το σέξι.

Η Στεφανία εμφανίστηκε να κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη, ένα τρικ που σίγουρα της έδωσε ένα δυνατό προβάδισμα. Με δυναμισμό και δίχως ίχνος άγχους, χόρεψε τον “τελευταίο της χορό” γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια “νέα αρχή”.

Στην σκηνική της εμφάνιση χρησιμοποιήθηκαν visual effects -που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision- χωρίς ωστόσο να αποδυναμώνουν και να επισκιάζουν τη δυναμική παρουσία και της ομορφιά της Στεφανίας.

Σε κάποια σημεία της εμφάνισης βέβαια, αν παρατηρήσει κανείς το βίντεο, τα εφέ της δεν λειτούργησαν όπως θα έπρεπε. Αυτό είχε συμβεί και στην πρόβα της, γεγονός που δεν απέφυγαν ούτε στην αποψινή εμφάνιση.

Η ελληνική αποστολή εργάστηκε μεθοδικά και εντατικά στην εφαρμογή της συγκεκριμένης ιδέας και συνεργάστηκε με εξαιρετικούς επαγγελματίες.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού. Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών ενώ η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Ποια είναι η 18χρονη Στεφανία που μάγεψε άπαντες με την εμφάνισή της στον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον;

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis) γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια.
Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018, ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια.

Αργότερα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around».
Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς!

Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι γνωρίσαμε τη Στεφανία κατά την απονομή των βραβείων MAD VMA 2019 όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας «Con Calma».

Δείτε την εμφάνισή της στο βίντεο που ακολουθεί

Μετά από αυτή την εμφάνιση όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό οπού ευελπιστούμε η Στεφανία να διεκδικήσει μια θέση και γιατί όχι, να κατακτήσει ακόμη και τη νίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved