Eurovision 2021: Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα και την Κύπρο μία μέρα πριν τον τελικό
Eurovision

Eurovision 2021: Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα και την Κύπρο μία μέρα πριν τον τελικό

Eurovision 2021: Τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά, αφού πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να μαντέψουν τη χώρα που θα καταφέρει να στεφθεί νικήτρια του 65ου διαγωνισμού της Eurovision στον αποψινό μεγάλο τελικό!

Τόσο η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo και τα χρώματα της Κύπρου όσο και η "δική" μας Στεφανία Λυμπερακάκη με το "Last Dance", έχουν ήδη υποσχεθεί στο κοινό ότι θα δώσουν στη σκηνή τον καλύτερο εαυτό τους και θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Η όμορφη Στεφανία Λυμπερακάκη, εμφανίστηκε χθες, στον δεύτερο ημιτελικό στη σκηνή της Eurovision πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Δίχως ίχνος άγχους και με το δυναμισμό που τη διακρίνει ανέβηκε on stage και σάρωσε τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο με την υπέροχη φωνή της αφού το Last Dance ξεσήκωσε το στάδιο και πέρασε στον τελικό!

Το βράδυ της Τρίτης 18 Μαΐου, η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στη σκηνή, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα!

Η εμφάνισή της ήταν τόσο καλή που δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσει από τον Α' Ημιτελικό της Γιουροβίζιον στον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Στην Φωλιά των ΚουΚου μετά τους δύο ημιτελικούς, την πρώτη θέση για τη νίκη καταλαμβάνει η Ιταλία, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Γαλλία, η Μάλτα, η Ουκρανία και η Ελβετία.

Στην δεκάδα δεν είναι η Ελλάδα και η Κύπρος!

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, η δεκάδα έχει ως εξής: 10. Βουλγαρία, 9. Σαν Μαρίνο, 8. Πορτογαλία, 7. Φιλανδία, 6. Ισλανδία, 5. Ελβετία, 4. Ουκρανία, 3. Μάλτα, 2. Γαλλία, 1. Ιταλία. Δείτε τα προγνωστικά που παρουσίασε η εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου!

Δείτε τα προγνωστικά που παρουσίασε η εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved